- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
somogyib
őstag
válasz
Intruder2k5 #295 üzenetére
És ha jól emlékszem volt régen egy ph oldal feltörés is, amikoris egyeseknek visszaállt a regje 2001.01.01-re.
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #296 üzenetére
Igen.
-
customer114
őstag
Nem értem. Honnan veszed, hogy még mindig stock avatárom van, nem pedig mesterire tervezett olyan egyedi, ami észrevehetetlenül kis mértékben tér el a stocktól? Nem-e ez egy hosszasan előkészített poén, melyet már láthattatok tőlem, és ami csak arra az alkalomra vár, hogy hónapokra visszamenőleg ellőhessem azt a legjobb pillanatban, mint például ez itt.
Honnan tudod, hogy a rejtett linkes szmájlik anno nem-e épp ennek a zseniális tervnek a részei voltak?
Honnan tudod, hogy ez nem csak egy üres hozzászólás a saját magam szórakoztatására, melynek írása során elképzelem ahogy az előző bekezdéseket tagolva és elnyújtva nem-e raboltam el az idődet megint a hülyeségemmel.
Illetve honnan tudom, hogy megnézted nem-e linkesített valamelyik szmájlim?
A válasz
-
A regisztráció ideje, az utolsó belépés, stb., nincsenek kezdettől fogva nyilván tartva, így az "időszámítás előtti őskövületek" mind 2001.01.01. dátumot kaptak jobb híján.
-
nyisziati
veterán
válasz
philoxenia #289 üzenetére
Hmm. Hogy tudott ő 2000.11.18.-án üdvözlő üzenetet írni, amikor csak 2001.01.01.-én regelt?
.
.
.
Költői kérdés volt persze. A PH! rég feltalálta az időutazást (is).
Ez volt a tesztüzem. -
somogyib
őstag
válasz
philoxenia #289 üzenetére
Oké, akkor csak 18,5 éve...
Csak felkerekítettem.
-
EmberXY
veterán
válasz
philoxenia #286 üzenetére
Egyszer akarok valami vicceset írni, akkor is beleköt valaki.
Szerintem ő érti, csak úgy csinál mintha nem értené. -
somogyib
őstag
válasz
philoxenia #286 üzenetére
Viszont stock avatarok már 20 éve vannak.
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #282 üzenetére
Neked van már 20 éve stock avatarod, gondoltam tudsz segíteni választani...
-
C. s.
addikt
Mi ez a sok "onozás" az aranyköpésekben? Fél napra kapcsolom ki a gépet, és ez történik! Nem ismerek Rátok!
-
törölt tag
x xx -
EmberXY
veterán
válasz
philoxenia #267 üzenetére
Ugye mondom én, hogy publikus a sztori...
somogyib: Kizárt dolog, mert nem tudom.
-
somogyib
őstag
válasz
philoxenia #269 üzenetére
Szerintem nem. De lehet, hogy
xxxyzxxxxx. -
törölt tag
válasz
sztanozs #258 üzenetére
Az Ő esetében nem simán csókosságról volt szó. Sokkal durvább dolog van a háttérben. De ez nem publikus.
Nem véletlen, hogy régebben mág nagybetűsüknek is csak roppant nyomós okkal változtatott nevet Parci. Emlékezetem szerint a szabad változtathatóság bevezetéséig összesen csak három eset volt.
-
EmberXY
veterán
válasz
philoxenia #262 üzenetére
Biztos vannak módszerek arra is...
-
-
sztanozs
veterán
válasz
Intruder2k5 #241 üzenetére
És itt van mellé a régi arcképválaszóm. Innen már kész öröm és bódottááá... Lehet nem ártana leporolni.
-
-
somogyib
őstag
válasz
-
EmberXY
veterán
válasz
Ennyi.
-
-
törölt tag
válasz
philoxenia #235 üzenetére
Nem.
Kb. ~6 éve Droidozok, kicsit már egyhangú számomra.
Ha tehetném, Symbian-ra mennék vissza, de az iOS-en kívül nincs más választásom. Majd meglátom hogy jövünk ki.
-
EmberXY
veterán
válasz
somogyib #226 üzenetére
Mindkettő bugos?
Az enyémnél ez a "hiba"- nevezzük így, mert amúgy egyébként tökéletes- ismert, 10 millió userből 1-nél jelentkezik, olyankor, amikor az első pár napban annyi hsz-t ír, ami már a következő ranghoz is elég lenne, vagyis fossa a szót. Valami logikai bukfenc miatt ez bennemaradt, mert ugye logikailag ilyen újonc nem létezik, a devianciával meg nem tudunk mit kezdeni, de fogalmam sincs, mi van elcseszve. Felejtsük is el gyorsan ezt az egészet.
De hogy Ursache scriptje is rosszul számolna ilyen helyzetben, azt még nem vettem észre, ott is hasonló gond lehet, bár annak a kódja tényleg profi, nem értem mi lehet.
Egyértelmű, hogy Alper jelenti a problémát, vagy így vagy úgy, de 5 nap múlva elvileg helyreáll, vagy ki kell tiltani a fórumról. -
EmberXY
veterán
válasz
somogyib #219 üzenetére
Már látom a lelki szemeimmel 2 év múlva a Logout címlapot: Túl sok a legenda rang, valamit kezdenünk kell a rangrendszerrel, az adatbázis megtelt.
Komolyra fordítva, ez a finomhangolás kellett már neki, főleg a kevésbé aktívak kedvéért. Mi is le leszünk fokozva ha jól látom.
Intruder2k5: Lehet tudni, hogy mikorra várható a bevezetése?
-
-
törölt tag
Valaki esetleg tudja, hogy VirtualBoxon belül hogyan lehet a megjelenítést változtatni? Átkapcsoltam az ablakos módba, de vissza már nem megy.
-
EmberXY
veterán
válasz
philoxenia #209 üzenetére
És még az sem sikerült hiba nélkül.
-
törölt tag
válasz
philoxenia #207 üzenetére
Elolvastam, de nem tudok rájönni miről is szól a cikk valójában.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Milyen baromság már a cím...
Írja, hogy -4 fok is lehet, lehet, hogy mérnek valahol mínusz ötöt is, akkor meg 10 fok lesz a különbség... -
EmberXY
veterán
válasz
Intruder2k5 #204 üzenetére
Olvasgatom én is, hát brainstormingolnak rendesen, ma már valami 2 dimenziós ötletet is láttam. Nem lesz könnyű dolga Kalandornak a végleges verzió megalkotásával.
-
EmberXY
veterán
válasz
Intruder2k5 #204 üzenetére
Hátha megússzuk annyival, de a böngészős scripthez akkor is találni kell valakit, aki naprakész ebben.
-
-
EmberXY
veterán
válasz
somogyib #198 üzenetére
Úgy tudom, hogy igen, tavaly év vége felé jim bcs is érdeklődött, mert firefox alatt nem ment a script, neki is elmondtam, hogy azt Ursache-val kell egyeztetni, ő készítette és töltötte fel, a phcalc oldaltól az függetlenül működik. Elvileg beszélt is vele és arra jutottak, hogy átveszik tőle és kipofozzák, hogy működjön, nem tudom, hogy ebből lett-e valami, majd rákérdezek.
Az biztos, hogy a böngészős scriptnek van csak értelme a jövőben, ezért azt mindenképpen jó lenne összedobni amint meglesznek a változások, a weboldalon lévő manuális táblázatos megoldás már nagyon elavult, azzal kár is lenne foglalkozni.Intruder2k5: Annyit változik a rendszer, hogy első ránézésre ez az állítás megállja a helyét. Másodikra már nem biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,128-512GB SSD,Jó akku
- Thinkpad L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Acer játékra is,17,3"FullHD,core i5,Nvidia 2/4GB VGA,8-16GB RAM,240GB-1TBSSD,Szép állapot
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5(8X3,4Ghz)Vil.bill,16GBRAM,SSD,jó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Update 04.04. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest