Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
Szerintem csak azzal lesz kompatibilis a szerkezetem amivel a gyári is az. [link]
De ugye vannak koppintások amiken nincs rajta a márkanév de szemre egyformák. Na arra lettem volna kíváncsi hogy az anyagok és méretek is egyformák e.
Am igen amit írtál az egy nagyon egyszerű rögzítés, otthon én is azt használom, nem a földhöz hanem a fogantyúhoz van támasztva. Egy gyors próbamegoldás kellet hogy mit bír a motor, és maradt is így
[kép]
De olyan gagyinak tűnt így elkezdtem próbálni a gyári megoldásokat:
[kép]
Viszont jobbnak tűnik a gány feltámasztós, csak ha eladom a vevőnek azért profibnak hat a bilincses megoldás.
Azért jobb a feltámasztós mert az én hajtásom egy elég masszív darab, súlyosabb a motor része, persze szerintem minőségben is cseppet jobb, csak kicsit gyorsabb de azért nem vészes. Na a suj viszont huzza rendesen és úgy rögzíteni hogy 0 legyen az erő a tengelyre lehetetlen, mert a legkisebb eltérésre is kalimpálni fog tengej végén ami szépen mozgatja az üst oldalában lévő kivezetést. Ezt az amit most igyekszek elkerülni, nem hiányzik hogy anyagfáradás miatt repedés keletkezzen a forrasztásnál. Ehhez olyan rögzítés kel ami enged, nem teljesen atomfix, most a műanyagbetétes bilincs ami úgy tűnik beválik, hőt bírja.
De a legjobb még mindig a támasztás ott mozoghat ahogy akar enged de támasztja is amennyire kel, levéve a tengelyről a terhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- OPEL CORSA D OPC 1.6 Áron alúl, magánszemélytől kihasználatlanság miatt!
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Dreame Z10 Pro robotporszívó
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest