- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
Sikerült valakinek helyesen belőni a Traffic Shapinget? Én [link] ez alapján csináltam mindent de valahogy a torrent letöltéseim nem a p2p-n keresztül történnek hanem a qLinken, ahol egyébként is a besorolatlan forgalmaim történnek. Így nem is ér semmit a Traffic Shaping, ugyanúgy belassítja a letöltés az egész hálózatot.
Próbáltam létrehozni saját Rule-t kifejezetten a qbittorrent portjához a NAS felé de akkor sem ezt a szabályt használja a pfsense. Ránéztem a forgalomra és nem is az általam ismert és nyitott porton tölt le hanem mindenféle random porton keresztül. Bezártam azt a portot a tűzfalon és mégis ezerrel tölt lefele a qbit.
Segítsetek légyszi megérteni mi lehet a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Hobby rádiós topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest