- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Abszolut semmi. Azt tudom (és igen, van elfogultság a hangomban, de megalapozottan. nem fanboyság, oda húzok ami jó nekem, ennyi
), hogy a kvm/qemu -nál többet fog enni bármelyik másik virtualizáció. Alapvetően manapság már nem kellene, hogy egyik virtualizációtól is számottevően sokkal sokkal több erőforrást egyen bármi. Amire figyelj, hogy hardveres hálókártya támogatás megmaradjon, különben nem fair összehasonlítás.
Én egyébként azt hiszem 1-2GB rammal meg 1 cpu -val használtam virtualizálva is, vpn is ment meg minden egyéb hibátlanul. Egyedül az IPS szabályok aktiválásával vált szükségessé 3 magra emelni, 4 már nem kellettMásik kérdésedről szintén fogalmam sincs sajnos. KVM -nél biztosan átadhatsz bármit is natívan, konkrétan odáig lemenve, hogy 1-1 teljes pci lane -t odadobhatsz amit bootkor a host OS leválaszt, ellök magától és fogalma sincs róla, azon felül, hogy a guest tudja hol keresse. Nem látom akadályát és elég vicces lenne, ha a nagy fizetős menő esxi meg társai ezt ne tudnák, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S25 / 25 Ultra 5G 256GB - 512GB / - Bontatlan - 3 év gari
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB SM-G975F/DS - fekete
- Nagyon szép állapot!! Xiaomi Redmi 10 2022 64 GB - fehér
- BONTATLAN Steelseries termékek VERHETETLEN ÁRON!
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest