- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
AssAssynn
őstag
Sziasztok.
Nemrég szembejött velem egy új típus az eddig nézegetettek mellé, egy Citroen C4 Grand Picasso (vagy Grand C4 Picasso). Erről mi a véleményetek? Amit megnéztem az egy 1,8 benzin, 2007-es évjárat volt. Eladó szerint ez a motor jó csak belőle, "a többi már sz@r bmw motor."
A vicc, hogy egy ugyanilyen évjáratú (2007) Xsara Picassot néztem, és akkor jött ez. A Xsara-hoz képest nagyobbnak, sokkal modernebbnek tűnt, cserébe kétszer annyiba is került.
Xsara Picassohoz képest szerintetek jobb/rosszabb?
Érdemes a C4 Grand Picassoval foglalkozni? Mit kerüljek belőle, vagy mit nézzek rajta? Benzines játszik csak.
Köszönöm. -
AssAssynn
őstag
Hajt valaki innen C4 Cactust? Szinte semmit se találtam róla a fórumon.
-
AssAssynn
őstag
Corolla Verso 1.8 benzinbe milyen az automata váltó? Most látok először ilyet, eddigi mind manualis volt.
-
AssAssynn
őstag
Első generációs (2007-13) Peugeot 308 SW (benzin) van valakinek tapasztalata, véleménye? Látom, hogy ebből létezik olyan, amiben 3 üléssor külön osztott ülés van hátul.
Nem tudom pl. egy Xsara Picasso-hoz képest ez mennyire jó/rossz? -
AssAssynn
őstag
válasz
Thocy a ZAGY #5545 üzenetére
Xsara Picassot tudtommal nem gyártottak 2016-ig. Most vagy 2006-ra gondolsz, vagy ez már nem Xsara akkor. Vagy én nem tudok valamit.
-
AssAssynn
őstag
válasz
Superhun #5537 üzenetére
Köszi. És ez a C4 Picasso jobb mint a Xsara?
Illetve milyen motor ajánlott ebből az említett felhasználásra, ami keveset eszik?#5538FRENK1988 Egy hónapban max 1-2x megyek el ilyen 20km oda - 20km vissza távra, máskor végig ez a helyben rohangálás megy. Illetve még negyed évente van egy 200 oda - 200km vissza táv.
-
AssAssynn
őstag
Sziasztok!
Vásárlás előtt állok, és szóba jött két Citroen típus, ezért vagyok itt.A terv:
- 1 millió alatt
- benzin /hibrid lol
- hátsó ülések elég szélesek legyenek a 2 gyerekülés + a középen ülő asszony számára; és akár egyenesen belőhetnénk azokat a típusokat, ahol a hátsó üléssor ilyen külön ülésekből áll
- fogyasszon keveset! (napi 2-3-szor, oda-vissza 1-3 km-es távra használom, szóval csak rohangálok vele lakott területen belül - ez a használatának 90%-a)Mit ajánlanátok erre a célra?
Máshol a xsara picasso-t ajánlották, illetve most fedeztem fel még a berlingo-t. Szerintetek ezek közül melyik lenne a jobb? Vagy akármit is meghallgatok ötletnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest