- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feketelaszlo
senior tag
Nagyjából amik mindenhova le vannak írva, azok igazak rá. Apróbb elektronikai bakik, annyira azért nem luxus, gagyi manuális, dieselnél a DPF-re is szoktak panaszkodni, az nem tudom mennyire volt kezdetleges az első típusokon. Cserébe olcsó, szép, kényelmes, szokásos Peugeot rozsdavédelem, stb.
2.2-től szokták ajánlani - szerintem a 2.0 HDi-vel sem szentségtörés, de azzal nem hosszú ingázásokra való. V6 az meg V6, nem kell magyarázniBár nekem tetszik, de szerintem bármikor hidrós Citromot választanék helyette - ha extravagánsat akarnék, akkor C6, ha meg valami konzervatívabbat, akkor C5. A 607 nagyjából mindenben a kettő között lehet (szervízköltség, elterjedtség, stb.), mínusz hidró.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest