Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• mkbla

senior tag

válasz Grafiqs #272 üzenetére

sztem az IP bannolás se teljesen jó megoldás:
    mivan akkor ha éppen 1 nyilvános hely IP-jét bannolod? mondjuk 1 internet kávéházét? vmi hülyegyerek bemegy (mert hát ugye ezért nyilvános), beir vmi hülyeséget aztán kibannoljátok az IP-jét és ha pl másnap be akar arról a nyilvános helyről jelentkezni vki akkor az is ugyanugy ki van bannolva? vagy nem?
    de ugyanez a helyzet pl. ha 1 iskola IP-jét bannolod, 1 hülyegyerek miatt, lehet h 40-50 másik embert kizársz aki szertne a prohardveren szétnézni vagy esetleg normálisan érdeklődni.....
    vagy ha pl 1 adott szolgáltató a megrendelői között kioszt pl 20-30 IP cimet, az egyikkel vmi hülyegyerek kibannolja magát innen én meg másnap megkapom az IP-címet és nem tudok feljönni a prohardverre....

1ébként én is voltam újonc és nekem is sürgősen kellett információ, és mégse off-oltak ki, hála istennek, mindenki segítőkész volt aki hozzászólt és ennek örülök.
    de persze hozzáteszem, hogy az se mindegy h az ember hogy teszi fel a kérdést....
    1ébként tényleg van normális topic is azok között amit újoncok nyitottak....

Aktív témák