Hirdetés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
@lbert
tag
Köszönöm a hozzá szólásod, de olvasd el mégyegyszer hogy miről is beszéltem.Remélem beleírtam és nem vesztem el saját gondolataim között.
Az analógia az lenne,a téma és Hitler között, hogy tts megemlítette a fasizálódást
[L] http:/prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=1086848&start=1160 [/L]
#1163 hsz
és én tovább vittem.
Arra akartam kijukadni, hogy ma kizárjuk az összes újoncot a topic nyitásból, mert hülyeségeket nyitnak.
Én erre felvetettem, hogy akkor holnap kit és miér ésmiben korlátozunk. És amit mások is írtak, hib mindíg adódik, és nem feltétele a reg idő. Az emberi tényező mindíg mindenütt ott van.
Erre már páran nem tudtak mit lépni és kitaláltak maguknak a helytelen írásommal, amin már berágtam, mert nem rólam szól a topic.
Közben már egy két melbevágós hsz után már csak arról a pár hülyéröl volt szó.
De az általánosítás és a gúny ma is megmutatta magát.
Egyébb iránt jól esik hogy így a nap végére jöttek más újonc hsz-ek és nem csak én vittam a frontott. Elég mélyre ástam magam a témában és tudom, hogy csak azt kapom amit adok. Mellesleg én soha nem tagadtam ha hibáztam. Szeretem felválalni a hibáimat is. Ezek tesznem egyedivé. Ettől vagyok más mint a többi. Ettől külömbözünk mi emberek, a hibáink által leszünk egyediek. De ezen hibák miatt ne állitsunk falhoz senkit, vagy akkor mindekit. Ahogy vki írta, nem csak az újoncokra kell fgyelni. További szép estét neked is és minden hs-nak. Szép nap volt, és jó volt ez a kis eszme csere. Ja és nem haragszom senkire, remélem ti sem haragusztok a kemény hsz-ek miatt.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
x_o_n
veterán
nem tudom mire gondolsz ,de megoldásként nem lenne rossz ha pld a moderátorok az ujoncokat vagy lelkes ujoncokat sürübben un ellenőriznék,hisz avval még senki joga nem lenne korlátozva,és szerintem sértődés sem lenne
az se lenne rossz mert többször látom (és erröl nem látok topikot ) hogy az újoncoknak inkább segitenének mert elég sokan leereszkedően kommunikálnak velük és akkor finoman fogalmaztam.. remélem a lényege érthető
Aktív témák
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tesla topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 3 5400U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest