Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• @lbert

tag

válasz <MZ/X> #1259 üzenetére

Köszönöm a hozzá szólásod, de olvasd el mégyegyszer hogy miről is beszéltem.Remélem beleírtam és nem vesztem el saját gondolataim között.
    Az analógia az lenne,a téma és Hitler között, hogy tts megemlítette a fasizálódást

[L] http:/prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=1086848&start=1160 [/L]

#1163 hsz
    és én tovább vittem.
    Arra akartam kijukadni, hogy ma kizárjuk az összes újoncot a topic nyitásból, mert hülyeségeket nyitnak.
    Én erre felvetettem, hogy akkor holnap kit és miér ésmiben korlátozunk. És amit mások is írtak, hib mindíg adódik, és nem feltétele a reg idő. Az emberi tényező mindíg mindenütt ott van.
    Erre már páran nem tudtak mit lépni és kitaláltak maguknak a helytelen írásommal, amin már berágtam, mert nem rólam szól a topic.
    Közben már egy két melbevágós hsz után már csak arról a pár hülyéröl volt szó.
    De az általánosítás és a gúny ma is megmutatta magát.
    Egyébb iránt jól esik hogy így a nap végére jöttek más újonc hsz-ek és nem csak én vittam a frontott. Elég mélyre ástam magam a témában és tudom, hogy csak azt kapom amit adok. Mellesleg én soha nem tagadtam ha hibáztam. Szeretem felválalni a hibáimat is. Ezek tesznem egyedivé. Ettől vagyok más mint a többi. Ettől külömbözünk mi emberek, a hibáink által leszünk egyediek. De ezen hibák miatt ne állitsunk falhoz senkit, vagy akkor mindekit. Ahogy vki írta, nem csak az újoncokra kell fgyelni. További szép estét neked is és minden hs-nak. Szép nap volt, és jó volt ez a kis eszme csere. Ja és nem haragszom senkire, remélem ti sem haragusztok a kemény hsz-ek miatt.

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

• x_o_n

veterán

válasz <MZ/X> #1250 üzenetére

nem tudom mire gondolsz ,de megoldásként nem lenne rossz ha pld a moderátorok az ujoncokat vagy lelkes ujoncokat sürübben un ellenőriznék,hisz avval még senki joga nem lenne korlátozva,és szerintem sértődés sem lenne
    az se lenne rossz mert többször látom (és erröl nem látok topikot ) hogy az újoncoknak inkább segitenének mert elég sokan leereszkedően kommunikálnak velük és akkor finoman fogalmaztam.. remélem a lényege érthető:)

Aktív témák