Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• @lbert

tag

válasz x_o_n #1257 üzenetére

De eme infantilismo clubod nam én alapítottam. Csak berágtam azon hogy páran kitaláltak maguknak, és a téma meg háttérbe szorúlt. Nem, nem volt gyerekes. Az volt gyerekes dolog, hogy az én helytelen írásom kerűlt elő térbe.

Az a helyzet hogy abszolúte nem ide vonatkozólag, magamról annyit hogy évek óta írogattam verseket. A helyes írásom csapni való és a word javított rajta vajmi keveset. De! Akik olvasták a verseimet, volt hogy már kínosan magyasztaltak, s mikor elmondtam egy két ilyen mbernek, hogy elégettem az összeset, majdnem átvágták a torkom, hogy mekkora barom vagyok!

Nem a halyes írás a fő szempont ami minősít valakit. És én minősítve érzem magam. Mert tudom, hogy messzire menten, és ez pár tagnak sértő volt, ai nem baj mert nem kell mindenkinek mindenkivel egyet érteni, mindenkinek joga van a véleményéhez - júj! ezért a jogosdiért ma már kaptam a pofámba, na midegy. Azért bocs. - de mikor már nem tudja érdemben megvétózni a gondolat menetet a hozzászólást, akkor ki talál magának, és el kezd fricskázni.
    Mert nekem annak úgy tünt! Ha nem ért velem egyett, írja le, hogy szerinte nincs igazam, vagy kérdezze meg hogy miért gondolom így, mert volt aki meg kérdezte hogy jutottam el Hitlerig, mert ilyen is volt.
    És ahogy írtad kedves barátom - a szó eredendő értelmébe vedd - lehet normálisan és emberségesen is javítani a másik tévedését és mellé szólását.
    Mert ahogy te is nyitottad válaszod nem akarlak megbántani lehet így is véleményt formálni!

• <MZ/X>

őstag

válasz x_o_n #1252 üzenetére

Egyetértek.Jó lenne mert én is hatalmas és orbitális baromságokat írok és jó lenne ha egy moderátor rá szólna hogy ezt itt ne csináljam.Tehát hajrá moderátorok.

Aktív témák