Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
@lbert
tag
ne vegyétek figyelembe de akkor is meg csinálom a linket. vhol gyakorolni kell.
Bővebben: link -
@lbert
tag
Rá jöttem miért nem akart linkelni.
Bővebben: link
tts nehogy feszélyezve érezd magad hog ezt hoztam fel hivatkozásul. Ez csak az én saram hogy erre asszociáltam, a dologból. És nem is volt jó példa sőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőt egyáltalán nem. De párszor már írtam hogyan jutottam erre az analógiára. És tényleg bocs hogy ezt hoztam kia te egyébként remek hozzászólásodból!
Úgy érzem gyalázatot követtem el eme megmozdulásommal, nem akartam ilyen dologgal rosz árnyékot vetni a hsz-edre. Mert valójában az a hsz indított el. ha szt nem olvasom el nem s kapcsolódok be a témába.
Bár lehet hogy jobb lett volna ha e szerint cselekszem, és fel sem keresem a PHt. De a kilőt nyilvessző és a kimondott szó vissza nem vonható.
Ezer bocs mindenkitől. -
VladimirR
nagyúr
nem, nem, meg mindig rosszul fogod fel
itt nem az ujoncok lennenek korlatozva, csupan a regebbi tagok, a megbecsules jelekent tobb lehetoseggel elhetnenek
masfelol meg azt ertsd meg kerlek, hogy itt nem lazadozni, sikitozni kell, hogy NACIIIK, hanem javaslatokat, epito jellegu otleteket tenni....toled volt mar ilyen?
egyebkent elarulom: <MZ/X> mar harmadszor ujonc....legalabb....
p.s.: jah, kifelejtettem:
ha van valami jobb otleted arra, hogy hogyanb korlatozzuk pl a ban utan bosszut allni kivanokat, azon kivul, hogy friss reg-gel nem lehet topicot nyitni, kerlek szolj (fentebb irtam egy peldat, had ne keressem elo)
tts: elnezest, de senki nem eroszakol rad (es nem is igazan akar) semmit....vagy esetleg van ellenpeldad?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- i3 8100 és i5-9400 processzorok
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest