Hirdetés
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
Aktív témák
-
Arhquis
aktív tag
válasz
VladimirR #975 üzenetére
Én sose néztem még le itteni embereket ok nélkül. És jelenleg nincs okom téged sem lenézni.
De mivel ezen a szakmai forumon van egy rész, aminek a neve: FÁRADT GŐZ.
És tök véletlen te is ezt lested, és ebben válaszoltál, ebből kifojólag sztem nem lehet panaszod. Mert ezek a topicok jó helyen vannak. A szakmai témák is jó helyen vannak.
És mivel a bal oldalon láthatóak az aktuálisan frissült szakmai témákből asszem az első 5, ezért az az ember, aki azt nézi, nem marad le semmiről.
Akit nem érdekelnek mások hülyeségei, hát nem nézi ezeket.
És ennyi.
Mondom, hogy semmi bajom veled, és még én kérek tőled elnézést azért, mert lehurrogtalak.
Sztem aki akar valamit, azt megkapja itt a forumon, általában záros határidőkön belől.
Még1X sry.
Aktív témák
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest