Hirdetés
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Overture-ben (Part 3), a "véletlenül sikerült"-ön kívül, van valami hatékony módszer a barlangban leledző pókok eliminálására?
Az újrajátszás egyetlen ellenérve a nehézkes védekezés... -
sti10p
senior tag
Most játszom a BP-t és volt egy-két rész ahol rendesen beparáztam. Most ott tartok, hogy bevittem annak az elmebetegnek a fűrészt és erre az rámtámadt, most rohangászok elölle, de nem hagy semmit csinálni, addig jutottam, hogy a kártyát behelyezem a számítógépbe, de ez így elég fársztó, hogy közben meg a nyomomban van.
Most rákattantam az ilyen játékokra, most rakom fel újra a Silent Hill: Homecoming-ot, annak idején unalmas volt ezért nem vittem végig, de ezekkel nem lehet egyhuzamban sokat játszani...
-
cirkus
aktív tag
Valami miatt nem akar működni a magyarítás a black plague-re !
Kiválasztanám a menüben, hogy magyar legyen a nyelv, de nem tudom elmenteni, mert eltünik ilyenkor alul a változtatások mentése gomb valamint visszalépni sem enged esc-kel ! Mi lehet a gond ? -
saja
csendes tag
Még hogy szenzációs? Hihetetlenül szuper, van benne fantázia, nem kaptafa, valós fizika, szép grafika, remek sztori (ami tényleg megfogott!), és anélkül képes érzelmeket kiváltani az emberből, hogy lenne benne barátságos karakter arcmozgás, vagy szép animáció. Mindegyiket végigvittem (Penumbra: techdemo, Overture, Black Plague, Requiem). Respect annak a három embernek, akik összetákolták a játékot, és az angol szinkron hangot adóknak! Ja meg a zene komponálójának!
-
én is most bukkantam rá, én az Overture-rel játszom. Késő este (csak akkor van időm), teljes csendben
Elsőre nem is tűnt olyan vészesnek, mert csak annyi időm volt, hogy lemenjek abba a részbe, ahol a Storage Room van. Másodikra 1.5 óra után abba kellett hagynom, mert az adrenalinom verte a plafont 
szenzációs játék, legnagyobb respect a készítőinek

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- PlayStation 3
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Robotporszívók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Trollok komolyan
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- ADATA Legend 710 512GB PCIe Gen3 X4 M2 NVMe / Beszámítás OK!
- Kioxia XG8 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 7000-5800 MBs - Eladó
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // Lenovo Ttinkcentre M900 // 6-9. gen // i3 / i5
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elsőre nem is tűnt olyan vészesnek, mert csak annyi időm volt, hogy lemenjek abba a részbe, ahol a Storage Room van. Másodikra 1.5 óra után abba kellett hagynom, mert az adrenalinom verte a plafont