Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
Köszönöm válaszod.
Valami hasonlóra gondoltam én is. Ha jól emlékszem az Ubuntu szerverek graf. felület nélkül jönnek alapból, ami ugye erőforrás takarékos, nomeg szerverre minek alapon konzolból csinálná a dolgokat az embör.
Ámde lehet-e olyat, hogy még a rendszer indítása előtt (grubnál) kiválasszam, hogy grafikus felülettel vagy anélkül induljon, ha épp tartalék gépnek használnám szerver helyett. Megoldható ez egyetlen Ubuntu használatával ahelyett, hogy konzolból indítsak graf felületet vagy akkor már célszerűbb egy szerver és egy desktop Ubuntu egymás mellet (20 GB HDD-n csak elférnek ketten). Alapértelmezetten pedig a szerver indul. Feltételezve pl., hogy épp nem én használnám.Ha te használsz graf. felületet milyet? (korábban nézegettem az xfce és lxde megoldásokat de a függőségek miatt elegem lett belőlük, nem merültem el a témában). Illetve milyen megfontolásból használsz 8.10-es verziót (nem régebbit vagy újabbat)?
Majd igyekszem összevadászni a gép pontos specifikációját.Közben kicsit körülnéztem, úgy látom nem érdemes keverni a két feladatkört egy rednszerben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest