Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Blaze71
őstag
Van egy régi Kingston 256 MB-os PenDrive is és az megy rendesen. Van rajta egy scanner és egy nyomtató, azokkal sincs gond. Csak ezt nem akarja.

Frissíteni már nem fogom, mert lehet, hogy hamarosan elviszik. Akkor meg mindegy, mert amúgy stabil a gép, csak ezzel kínlódik. Aztán építhetem az új gépet.

-
Blaze71
őstag
Szia!
Csak félve kérdezem, hogy mennyi volt a PenDrive az E-Bay-on, hogy megérte így postáztatni? Én 4700-ért vettem szombaton egy Kingston 8 gigásat 5 év garival.
Más!
Van az előbb említett Kingston PenDrive, amit egy MSI alaplapos gépben szépen megformáztam ahogy elő van írva NTFS-re. Elmolyolt vele vagy negyed órát, de megcsinálta. Aztán másoltam volna rá, de semmi, még a "mégse" gombra kattintva is elvolt vagy 5 percet és nem került rá semmi. Ezután csak RAW-nak látta a gép, másolni és olvasni sem lehetett, sőt formázni sem. Leállításra sem reagált, a gép meg nyögött alatta. Leállítás nélkül gépből ki, aztán újra be. Végigjátszottam az előzőeket, eredmény semmi, mert bármelyik USB-be dugtam ez lett belőle. Átmentem a másik géphez, amiben Gigabyte lap van, bedugtam, formáztam másoltam, olvastam, minden oké. Visszatettem az MSI lapba, olvassa is, de nagyon lassan. A másolást még nem próbáltam, de legalább látja a gép. Ötlet?
Vissza az egész, már nem látja. Sőt, a lemezkezelésben "üres" megnevezés van, a méretet mutatja, de még a lemezcímke sem látható. A másik gépben meg minden rendben, írja 14 MB/sec, olvassa 20 MB/sec felett.
Aktív témák
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Új Class 10-es 32GB-os memóriakártya adapterrel
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os HDD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest