Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sh4d0w: Nyitlocker
Aktív témák
-
Blaze71
őstag
Szia!
Csak félve kérdezem, hogy mennyi volt a PenDrive az E-Bay-on, hogy megérte így postáztatni? Én 4700-ért vettem szombaton egy Kingston 8 gigásat 5 év garival.
Más!
Van az előbb említett Kingston PenDrive, amit egy MSI alaplapos gépben szépen megformáztam ahogy elő van írva NTFS-re. Elmolyolt vele vagy negyed órát, de megcsinálta. Aztán másoltam volna rá, de semmi, még a "mégse" gombra kattintva is elvolt vagy 5 percet és nem került rá semmi. Ezután csak RAW-nak látta a gép, másolni és olvasni sem lehetett, sőt formázni sem. Leállításra sem reagált, a gép meg nyögött alatta. Leállítás nélkül gépből ki, aztán újra be. Végigjátszottam az előzőeket, eredmény semmi, mert bármelyik USB-be dugtam ez lett belőle. Átmentem a másik géphez, amiben Gigabyte lap van, bedugtam, formáztam másoltam, olvastam, minden oké. Visszatettem az MSI lapba, olvassa is, de nagyon lassan. A másolást még nem próbáltam, de legalább látja a gép. Ötlet?
Vissza az egész, már nem látja. Sőt, a lemezkezelésben "üres" megnevezés van, a méretet mutatja, de még a lemezcímke sem látható. A másik gépben meg minden rendben, írja 14 MB/sec, olvassa 20 MB/sec felett.
Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Western Digital Red Plus 3.5 2TB SATA3 (WD20EFPX) új, bontatlan
- SAMSUNG 9100 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új, 1 év garancia - 14.700-13.300 MBs - Eladó!
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- SAMSUNG 990 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060 12GB / 16GB D4 / 256+512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest