Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Blaze71
őstag
Szia!
Csak félve kérdezem, hogy mennyi volt a PenDrive az E-Bay-on, hogy megérte így postáztatni? Én 4700-ért vettem szombaton egy Kingston 8 gigásat 5 év garival.
Más!
Van az előbb említett Kingston PenDrive, amit egy MSI alaplapos gépben szépen megformáztam ahogy elő van írva NTFS-re. Elmolyolt vele vagy negyed órát, de megcsinálta. Aztán másoltam volna rá, de semmi, még a "mégse" gombra kattintva is elvolt vagy 5 percet és nem került rá semmi. Ezután csak RAW-nak látta a gép, másolni és olvasni sem lehetett, sőt formázni sem. Leállításra sem reagált, a gép meg nyögött alatta. Leállítás nélkül gépből ki, aztán újra be. Végigjátszottam az előzőeket, eredmény semmi, mert bármelyik USB-be dugtam ez lett belőle. Átmentem a másik géphez, amiben Gigabyte lap van, bedugtam, formáztam másoltam, olvastam, minden oké. Visszatettem az MSI lapba, olvassa is, de nagyon lassan. A másolást még nem próbáltam, de legalább látja a gép. Ötlet?
Vissza az egész, már nem látja. Sőt, a lemezkezelésben "üres" megnevezés van, a méretet mutatja, de még a lemezcímke sem látható. A másik gépben meg minden rendben, írja 14 MB/sec, olvassa 20 MB/sec felett.
Aktív témák
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest