Hirdetés

Aktív témák

• Blaze71

őstag

válasz lúzer #358 üzenetére

Szia!

Csak félve kérdezem, hogy mennyi volt a PenDrive az E-Bay-on, hogy megérte így postáztatni? Én 4700-ért vettem szombaton egy Kingston 8 gigásat 5 év garival.

Más!

Van az előbb említett Kingston PenDrive, amit egy MSI alaplapos gépben szépen megformáztam ahogy elő van írva NTFS-re. Elmolyolt vele vagy negyed órát, de megcsinálta. Aztán másoltam volna rá, de semmi, még a "mégse" gombra kattintva is elvolt vagy 5 percet és nem került rá semmi. Ezután csak RAW-nak látta a gép, másolni és olvasni sem lehetett, sőt formázni sem. Leállításra sem reagált, a gép meg nyögött alatta. Leállítás nélkül gépből ki, aztán újra be. Végigjátszottam az előzőeket, eredmény semmi, mert bármelyik USB-be dugtam ez lett belőle. Átmentem a másik géphez, amiben Gigabyte lap van, bedugtam, formáztam másoltam, olvastam, minden oké. Visszatettem az MSI lapba, olvassa is, de nagyon lassan. A másolást még nem próbáltam, de legalább látja a gép. Ötlet?

Vissza az egész, már nem látja. Sőt, a lemezkezelésben "üres" megnevezés van, a méretet mutatja, de még a lemezcímke sem látható. A másik gépben meg minden rendben, írja 14 MB/sec, olvassa 20 MB/sec felett.

Aktív témák