Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Cxgrav
senior tag
-
megabit
csendes tag
Csak megerositeni tudom

Nehany fajtahoz mar fejlesztettem progit, de ez tenyleg csak akkor jarhato, ha valakinek az adat tenyleg sokat er...
Az pl vicc, hogy egyesek azt hiszik, hogy a budapesti adatmento vilagceg majd egy ilyen fizikailag serult flash adathordozot 25+afaert lement (ez van a honlapjukon). Szerintem kizart, ennyiert szoftveres mentesek mennek... Van valakinek tapasztalata?megabit
www.adatmentes.net -
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Transcend ÚJ 512Gb nvme m.2 2280 SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2.5" SATA SSD - 250GB, 256GB, 480GB
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De a gépet muszáj volt reinstallálni