Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyi02
tag
válasz
randras
üzenetére
Köszi, mert jó volt elsőnek! De recovery után mikor megjavult, XP-vel meg akartam formázni NTFS-re, ami nem sikerült, aztán megint írásvédett lett és az EASEUS-ban már nem jelenik meg a recovery! Hogyan lehetne visszavarázsolni a recoveryt, vagy csak egyszer lehet használni?
-
sanyi02
tag
Írásvédettségre valakinek ötlete a már leírtakon kívül

-
sanyi02
tag
CMD-s módszernél a rendszer nem látja, de a sajátgép igen. Tehát mikor begépelem a List Disk-et, ott nem jelenik meg az írásvédett pendrive, csak a C meghajtó(rendszer). Ennek mi lehet az oka?

-
sanyi02
tag
válasz
torreador22
üzenetére
passz
-
sanyi02
tag
válasz
torreador22
üzenetére
Szia! Nem vagyok benne biztos, de próbáld meg azt, hogy az eszközkezelőben eltávolítod az illesztőjét, utána ki-be pen.
-
sanyi02
tag
válasz
tituszvagyok
üzenetére
nálam se vált be
-
sanyi02
tag
A 16GB pendrive-ra nem lehet másolni és formázni, mert azt írja, hogy írásvédett.
Már próbálkoztam ezekkel: [Link]de egyik sem sikerült, a CMD variációnál nem látja a gép a pendrive-ot, a másiknál meg 0-án van, de a sajátgép látja!
Ötlete valakinek? -
sanyi02
tag
Írásvédett lett a pendrive és nincs opció feloldani, valami ötlet esetleg? Formázni sem enged!
-
sanyi02
tag
Üdv!
A probléma, hogy FAT32-re sikerül a Windows XP-nek megformázni a pendrive-ot, de NTFS-re elkezdi és nem sikerül?
Valami jó progi ehez van?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest