- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
Új hozzászólás Aktív témák
-
dontibee
tag
válasz
ubyegon2 #2862 üzenetére
A második leírást találtam meg... minden oké vele, viszont a pendriveot nem ismeri fel, nem jeleníti meg.
...így persze nem is tudok vele semmit kezdeni!Esetleg bármilyen más ötlet?
Ja... meg is van, hogy miért: link
"A telepítés kapcsán fontos megemlíteni, hogy az új adattároló a Windows XP, a Windows Vista, a Windows 7 és a Windows 8 operációs rendszerek mellett támogatja a Mac OS X 10.6.x - 10.9.x alapú számítógépeket is. Sajnos azonban a Linux kompatibilitást továbbra sem biztosítja a gyártó ezeknél a meghajtóknál."Akkor nincs tovább?
-
ngyhrgsz
újonc
válasz
ubyegon2 #2753 üzenetére
Szia!
Egy eléggé új sony 8 gigás pendrive-val tapasztaltam most ugyanezt, nem akart rámásolni egy több mint 6 gigás videót, miután formázgattam. Kis próbálgatás után kiderült h NTFSre formázva működik, mint ahogy te is írtad! Kérlek ha erre van konkrét válasz, akkor még azt mondd meg nekem hogy milyen beállításokkal fog a régi sebességgel működni a másolás? Mert nekem lassabbnak tűnt... Nagyban segítenél, hogy ne kelljen végigcsinálnom a variációkat ( NTFS/exFAT/FAT, alapértelmezett egység 4096byte/8192byte stb.) Én amúgy mintha alapértemlezett egységnél 16kilobájt-ra emlékeznék, az lehet? Vagy egyáltalán csak arról van szó h 7 gigás videóhoz 15 perc kell? Csak nem, sztem gyorsabb volt...
-
sonar
addikt
válasz
ubyegon2 #2716 üzenetére
Linux alatt csak megformázod a pen-t és activvá teszed majd az iso tartalmát kimásolod.
(btw működik win alatt is) csak ha efi-s a lapod akkor ugye nem ntfs-re formázunk és ha nem akar gondolkodni az ember akkor rufus. Fölösleges linux alatt még emiatt plusz progikkal operálgatni.
Inkább meg kell érteni, hogy mi mit csinál és akkor a hibát is könnyebb megoldani. -
bunkomen
aktív tag
válasz
ubyegon2 #2627 üzenetére
Bootice-t próbáltam, mire végzett így néztem ki és nem lett jó, szóval kuka. Jöhet az új, de mire találok még egyet ami ilyen gyors volt USB 2.0-n is és nem drága.... Na mindegy ezzel már áttérek egy másik topicba, köszönöm a segítséget
-
szacsee
nagyúr
válasz
ubyegon2 #2629 üzenetére
Win felment, linux live elindul, telepítőnél csak dev/sda-t lát és nem ad jelölhető partíciót.
Asus P5P43 TD Pro (linux tesztgépnek kiáltottam ki..)
Megjött az SSD de nem vagyok elszállva az örömtől... max megnézem B75-ös deszkában hátha a géppel van valami.
17.1-es Mint is alapból trim-el?
Aztán lassan megyek a Mint topikba, mert innen kidobnak. -
szacsee
nagyúr
válasz
ubyegon2 #2625 üzenetére
Nem linux volt középpontban.
Munkahelyemen másoltam róla, majd belassult a gép, intéző leállt... stb.
Leállítottam a gépet, kihúztam, majd bekapcsoltam. Utána már nem látta.
Most egy 2Gb-os Kingston-ra tolom a mint-et.. illetve már megvan, de nem látja a lemezt most keresek DVD-t... -
rover45
őstag
válasz
ubyegon2 #2618 üzenetére
Szia próbáltam, fel is ment rá rendesen, de mégsem volt bootolható. Aztán fogtam egy ugyanilyen működő pendriveot, BootICE nevű programmal lementettem a jó pendrive partíciós tábláját és mbr-jét, aztán ezeket visszaírtam a "rossz"ra, formáztam és utána már a rufusszal működött is
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gyúrósok ide!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Samsung Galaxy Watch6 LTE 44mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest