Hirdetés
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Hegyirabló #4704 üzenetére
Nem írtad, hogy milyen módszerrel, milyen fájlrendszerre, milyen partíciós séma szerint formáztad a pendrive-ot, a tévé mit kezel / mit nem kezel, stb. De ha a GPT volt a gond, akkor az reális, ugyanis az ilyen készülékek egy részénél alapvető hiányosság, hogy csak az MBR-t támogatják...
-
válasz
Hegyirabló #4704 üzenetére
Megoldva. GPT vs. MBR probléma volt.
-
King Unique
titán
válasz
Hegyirabló #3692 üzenetére
Akkor az gondolom kiírja, hogy milyen folyamatok zárolják a meghajtót. De, ha nálad is a rendszer fogja, akkor azzal ott helyben rendszerint nem nagyon lehet mit kezdeni. Újratelepíteni csak ezért meg nyilván nem éri meg.
Egyébként a Windows sosem arról volt híres, hogy az alap telepítés során felrakott eszközei mindent tudnak. Viszont a szoftveres támogatottsága nagyon jó, sőt a legjobb a desktop OS-ek között. Vagyis van rá számos ingyenes / fizetős szoftver, amelyekkel szükség esetén hamar fel lehet tuningolni. Az említett program egyébként nagyon jó, azt használom én is. Sőt, abban be lehet állítani azt is, hogy gyorsbillentyűvel történjen a leválasztás, ami nagyon kényelmes.
-
aDaM909
tag
válasz
Hegyirabló #3690 üzenetére
Lehet akkor a Windows 10 sőt, Linux alatt kellene újraparticionálni. De csak tipp
-
King Unique
titán
válasz
Hegyirabló #3690 üzenetére
Mert ott akkor éppen nem fogta a leválasztásnál semmi a pendrive-ot. De attól még ugyanúgy előfordulhat ott is. Például az alábbi screenshot W10 alatt készült, ahol elsőre az USB Safely Remove sem boldogult vele. Viszont újrapróbálás / kényszerített leállítás után rendszerint működni szokott. De volt olyan eset, amikor még akkor sem és az OS leállítása / újraindítása kellett.
-
King Unique
titán
válasz
Hegyirabló #3688 üzenetére
Az, hogy eddig nem tapasztaltad, az egy dolog. De attól még ugyanúgy jellemző Win7/8.1/10 alatt egyaránt, sőt már az XP is csinálta. Az pedig csak az említett programok használata után fog kiderülni, hogy esetedben ilyenkor a rendszer, vagy egy bizonyos program folyamata zárolja-e a pendrive-ot. Vagy lehet várni X percet, aztán újrapróbálni a leválasztást stb.
A pendrive-val meg pl. a teljes újraparticionáláson (példa), valamint az eszközkezelőben a házirendek lecsekkolásán / átállításán kívül nem nagyon lehet mit kezdeni.
-
King Unique
titán
válasz
Hegyirabló #3685 üzenetére
Az, hogy egyesek rossz szokás szerint szoftveres leválasztás nélkül húzzák ki a portból az USB-s meghajtókat, az egy dolog. De ettől még a screenshoton lévő probléma mondhatni általános a Windowsok esetében, amiről egy másik topikban nemrég volt szó.
-
aDaM909
tag
válasz
Hegyirabló #3685 üzenetére
Én ezeket próbálnám: Lockhunter, lemezellenőrzés és javítás / chkdisk, esetleg újra particionálás.
-
aDaM909
tag
válasz
Hegyirabló #3601 üzenetére
Na én akkor visszavonom amit írtam, mindenesetre ha ilyet tapasztalnék, kirpóbálgatnám a particionálást.
(Még ha nem is dob hibát).
-
King Unique
titán
válasz
Ez még nem hiba, csak előzetesen jelezte a program, hogy nem tudja megabájtra pontosan a teljes tárterületet tesztelni. Nekem is van ilyen pendrive-om, illetve lehetnek a teljes tárolókapacitásnál is kisebb eltérések az egyes gyártók termékei között. A gond akkor van, ha a teszt során dob hibát a program. Példa: OK | Hiba.
-
aDaM909
tag
válasz
Sérült, vagy hamisítvány, vagy esetleg a partíció problémás. Próbáld meg újraparticionálni (meg persze újraformázni). Vagy ezt már próbáltad? Próbáld meg másik USB porton is.
Új korában még a teljes méretet tesztelte? -
SAOneill69
csendes tag
válasz
Hegyirabló #1064 üzenetére
Easeus partition master progival meg lehet particionálni és utána működni fog, nekem egy teljesen halott pendrive volt amit helyrerakott. Ha ntfs-re van formázva akkor mindig le kell választani a gépről, de ha fat vagy fat32 akkor nem szükséges nyugodtan ki lehet húzni a gépből.
-
SAOneill69
csendes tag
válasz
Hegyirabló #1062 üzenetére
Szerintem mehanikus a hiba oka! Szét kellene szedni a forrasztásokat átnézni, de előtte néz azért + easeus partition-nal, ha nem látja akkor=> forrasztás!! Ha hibás a progival sikerűlni fog!
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Seagate Barracuda 1TB 3,5" HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- Samsung 980 PRO 2TB nvme ssd eladó /Garanciás/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest