Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Amazon Kindle JailBreak
- Meggyi001: Kuponok....
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SAOneill69 #1063 üzenetére
Az volt, hogy egy "ügyes" emberke bedugta a gépébe. Három másodperc múlva "Hát ez nem jó!" felkiáltással kihúzta a gépből a pendriveot, mire a gép azonnal ki is írta, hogy "Nem sikerült az eszköz telepítése!". A korábban tökéletesen működő drive azóta halott.
Hozzáteszem, abban az irodában olyan számítógépes antitalentumok dolgoznak, hogy hallomás szerint nem az első külső meghajtó, amit tönkrevágnak. Egyesek még mindig nem értik meg, hogy a "leválasztás" funkciót nem véletlenül találták ki.
-
törölt tag
válasz
SAOneill69 #771 üzenetére
Írtam neked, hogy az Easeus csak akkor kell, ha előtte döglött Pendrive-od volt, mint nekem. Nekem azért kellett az, mert a Windows semmit sem tudott kezdeni vele. Ellenben ha a Windows jól kezeli, akkor az Easeus-ra semmi szükség. De nálam muszály volt, mert másként nem akart menni. Egyébként az Easeus-szal is ugyanúgy meg lehet csinálni, csak aki nem csinálta, az könnyen el tudja rontani a dolgot. Van ugyanis néhány dolog, amit nem szabad rajta csinálni.
Másrészt ha nem értesz hozzá, az nem az Easeus hibája. -
cigam
titán
válasz
SAOneill69 #771 üzenetére
Egy formázáshoz minek easeus ...
Menj be a lemezkezelőbe (sajátgép, jobklikk, kezelés). A megnyiló ablakban keresd meg a lemezkezelést. Ott látszik a pendrive, a prtíció? Lehet csak betüjelet kellene adni neki.(jobklikk a partíción)
-
törölt tag
válasz
SAOneill69 #757 üzenetére
Alaphelyzetben az én Pendrive-omat sem lehetett NTFS fájlrendszerre formázni, csak FAT32 és ExFAT-ra. De az Easeus Partition Master programmal megszüntettem rajta a FAT32-es partíciót, majd létrehoztam rajta egy NTFS-t, és azt is Easeus alól formáztam meg. Így most NTFS van a pendrive-on, de Windows alól továbbra sem lehet NTFS-re formázni, csak Easeus alól. Különös, de így meg lehet oldani.
-
cigam
titán
válasz
SAOneill69 #754 üzenetére
A chkflsh-el, vagy más hasonló flash turkáló programmal "inicializáld". Ez létrehozza az új mbrt a partícióstáblával amit valószínű az említett progi "újraértelmezett".
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 hónap Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest