Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SAOneill69
csendes tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Easeus partition master progival meg lehet particionálni és utána működni fog, nekem egy teljesen halott pendrive volt amit helyrerakott. Ha ntfs-re van formázva akkor mindig le kell választani a gépről, de ha fat vagy fat32 akkor nem szükséges nyugodtan ki lehet húzni a gépből.

-
SAOneill69
csendes tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Szerintem mehanikus a hiba oka! Szét kellene szedni a forrasztásokat átnézni, de előtte néz azért + easeus partition-nal, ha nem látja akkor=> forrasztás!! Ha hibás a progival sikerűlni fog!
-
SAOneill69
csendes tag
válasz
üzenetére
Halott volt, nem tudtam a windowssal formázni. Az easeus előtt chkflas-el csináltam meg csak nem volt rajta ntfs fájl rendszer és ahogy írtad easeussal lehet, meg is csinálta de nem látta a gép, de ahogy jött a segítség adtam neki betűjelet és meg is volt. Köszi mindenkinek!

-
SAOneill69
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 4Gb-os Pendrive-om nem lehet formázni ezt írja ki a windows. Formázási lehetőségek csak FaT vagy ExFat-ra lenn lehetséges de nem formázza. Mivel lehetne megoldani a problémát? Vagy csak linuxal lehet? Live usb-nek használtam Backtrack 4-gyel. Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest