Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Idővándor
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heavy78
csendes tag
Ugyanez nálam is, csak én a fényképezőmmel vagyok igy. A képek rejtett könyvtárba kerülnek, felmásolás után nem tudok fényképezni. CARD READ ERROR. Ezután formázom az SD kártyát. és utána müködig addig, amig össze nem kötöm a szgéppel. *.ink fájlok jelennek meg a kártyán, valamint a gépen is.
Ez valami virus lehet, találtam egy NEMAD. EXE nevü fájlt, sztem ez az oka mindennek, csak nem tudom leszedni a gépről, a virusirtó sem jelzi ki.
-
Az MBAM-ot le akartam tölteni, mert nem ismerem gondoltam kipróbálom. Az Avira Premium (megvettem, nem is ezzel a géppel van gond) blokkolta az oldalt! Ennyit az MBAM-ról a részemről.
Eddig a legsikeresebb felderítő nálam az A-squared Anti Malware. De amint írtam nem talált semmit. Ezért él még bennem a gyanú, hogy hardverhiba... de csak pislákol....
Szóval nem találkozott még más ezzel???
Hát nem is kívánom senkinek...Asszem egy "szervíz" HDD-re felrakom a winXP-t és akkor kiderül.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB Silver Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3595
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES.. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest