- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Ha azon programok tesztjei lefutnak hiba nélkül, akkor lehet a Rufus olvasási tesztjénél - vagy mit csináltál - ment félre valami.
A HDS esetében olvasástesztről volt szó, ami ha ilyen sokáig fut USB 3.X porton, akkor jó lassú lehet az a pendrive...
Ha a Rufus, HDS stb. esetében ha írásteszt lett futtatva, akkor nem meglepő ha utána unallocated / RAW a pendrive...
Nagyon fontos adatokat eleve nem silány, konzumer pendrive-okon tárolunk, hanem flash alapon inkább belső / külső SSD-n, vagy még inkább belső / külső HDD-n, sőt elsődlegesen a HDD-alapú megoldások javasoltak ilyen célra."Mivel írtam, hogy diskparttal is próbálkoztam így nem lehet fake, mert a diskpart az a program amivel fake pendrive valós méretének helyreállítása is lehetséges."
Tévedés, lásd a fake pendrive javítási segédlet című bejegyzésben leírtakat, meg a DiskPart módszerrel max. részleges/átmeneti helyreállítás végezhető el és nem végleges/teljes (firmware szintű), lásd egy másik esetnél leírtakat...
Új hozzászólás Aktív témák
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Apple iPhone 12 Egyedi Purple szín, gyors teljesítmény és 100%-os akku 64 GB- 3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest