Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- koxx: SCYROX V6 gamer egér
Új hozzászólás Aktív témák
-
petiked
tag
Szia!
Vmiért nem tudtam telepiteni az Ubuntut - most proballtam, sem live modban futtatni, lehet h rossz verzióm volt/van.. de ez elvileg segitett:
"Microsoft has introduced some changes into Windows XP Service Pack 2 that allow an administrator slightly more granular control over how USB removable drives are handled. A new storage device policy named WriteProtect makes it possible to prevent all removable USB drives from being written to. They will still act as readable devices, but they cannot be written to.
The new policy is set in the Registry inHKEY_LOCAL_MACHINE\System Current\ControlSet\Control\StorageDevice\Policies, as a DWORD named WriteProtect.
When set to 1, all USB removable drives are write-protected. When set to 0 (or when the DWORD entry is removed entirely), USB drives can once again be written to. This is a machine-level setting and not a user-level setting."
Köszi azért és még ha szerzek normális ubuntut, és sikerül akkor kiproballom, mert már 1x tudtam másolni a pen drive-ra, de most megy a teljes formázás, mert a gyorsformázásnál kiírta a win 7: sajnos nem tudta befejezni a formazast...Köszi és üdv.
Peti - hátha segit a link másoknak is
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest