Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodika
tag
Üdv!
Gondoltam megosztom a tapasztalatomat, sajnos visszajelzések nem nagyon jönnek a segítséget kérőktől.

Szóval: kaptam tavalya egy Maxell 8Gb-os sz@rt. Gyári csomag csacsi-ragyi. Amikor kibontottam egy XP-s gépen akartam használni, de már a legelején gondok voltak vele. 1-2 alkalommal tudtam csak rá felmásolni valamit de az sem jött le utána. Írtam is pár hónapja ide, de semmi érdemi válasz nem volt illetve nekem sem volt időm vele foglalkozni. Aztán tegnap elolvastam a hozzászólásokat és volt pár nagyon ígéretes tipp. Gondoltam kipróbálom.Először szétszedtem a a cuccost. Amin meglepődtem az az volt hogy a Sansick 8Gb-os M2-es tokozású memkari van benne. Aztán nézegettem a vezérlőt de nagyon elmosódott a nyomtatás rajta a Genius meg nem dobott ki semmit csak a fake serial numbert valami 2345678901234 vagy ilyesmi és a VID/PID meg nem is ismert a neten. Illetve a VID igen, de a PID az nem. Formázni nem lehet egyáltalán illetve az SDFormatter 3.0-val a gyors format lefut, de úgylátom az sokat nem ér...
A falsh törlést nem támogatja az eszköz az Erase overwrite meg változatos helyeken 1-2% körül mindíg kifagy...
Aztán megerőltettem a szemem és kiderült hogy egy SMI-s vezérlő van benne (felirat alapján) de a beforrasztásnál mintha 2-3 lábnak a forrasza összeérne...???
Na leszedtem az összes SM vezérlős progit de vagy nem ismerte fel vagy be sem jön a progi. Aztán az egyik valamit molyolt de érdemi dolog nem történt viszont kidobott némi rész infót: SM331AC. Ami a meglepő: ilyen controller ugyan van (néhol a neten) de amúgy meg nincs. Szóval valszeg kuka lesz a vége. Csak annyit akartam írni, hogy érdemes egyszer nekifutni mert lehet hogy jól sül el a dolog, nekem sajna nem jött be.
Ja és csak a történelmi hűség kedvéért: Auchan-ban vették a pendrive-ot. Na ennyit arról honnan érdemes vásárolni. Noname és ilyen szar Maxell stb. soha többet. Sajnos aki vette nem ért ezekhez, így csak jóhiszeműen járt el.
Ha kérdés észrevétel vagy esetleg ötlet van
ne tartsátok vissza!
Üdv: Vodika
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Apple iPhone X - vissza a jövőbe
- Mini-ITX
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Hikvision HIKSEMI E3000 CITY 512GB PCIe 3.0 NVMe M.2 2280
- Kingston 240GB Sata SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ne tartsátok vissza!