Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
e00dgy
aktív tag
Üdv!
Tudnátok-e segíteni? A következő a gondom. Van egy Kingston 8 gigás pendriveom. Alapból Fat32 es a fájlrendszer rajta, de én Vista segítségével NTFS re formáztam. A gond ezze az , hogy a másolás a pendrive ra baromi lassú lett, de csak a saját gépemen. Más gépek villámgyorsak így is vele. Esetlegesen annyi lehet még alapból a gépek között a különbség, hogy nekem az USB frekvenciám 250 re van kapcsolva. Bízom benne, hogy más is tapasztalt hasonlót, és abban hogy már lett ilyen probléma megoldva.
Gépkonfig nem hinném, hogy számít, de azért itt van. (P35 ös alaplap, Core 2 6550, 2 giga 1066 os ram).Köszi...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest