Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
e00dgy
aktív tag
Üdv!
Tudnátok-e segíteni? A következő a gondom. Van egy Kingston 8 gigás pendriveom. Alapból Fat32 es a fájlrendszer rajta, de én Vista segítségével NTFS re formáztam. A gond ezze az , hogy a másolás a pendrive ra baromi lassú lett, de csak a saját gépemen. Más gépek villámgyorsak így is vele. Esetlegesen annyi lehet még alapból a gépek között a különbség, hogy nekem az USB frekvenciám 250 re van kapcsolva. Bízom benne, hogy más is tapasztalt hasonlót, és abban hogy már lett ilyen probléma megoldva.
Gépkonfig nem hinném, hogy számít, de azért itt van. (P35 ös alaplap, Core 2 6550, 2 giga 1066 os ram).Köszi...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Csak tesztelt! WD Blue SN5000 4TB Nvme SSD! 0 Perc - 0 Írás!
- Samsung 870 QVO 2TB sata ssd eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- 240 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4496
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest