Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabli15
csendes tag
HAli. Lehet hogy már régebben volt ilyen probléma itt vagy valami de én most nem néztem végig őket. Szóval Nemrég vettem egy 32 Gb pendrájvot. Namost ez el van látva Plug and play el ugye amihez nem kell telepítő. Na most az a nagy helyzet hogy 32 Gb-ből 4 Gb ig tökéletesen működik. Aztán 4 Gb fölött nem hajlandó semmi komolyra. Nem ismeri fel a képeket,Videókat,stb. Szóval nem ad vissza semmit. Formáztam Simán windows-al + Windows telepítő cd-vel. Sajna nincs ötletem. :/
Köszi előre is.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Robotporszívók
- Anime filmek és sorozatok
- Linux kezdőknek
- Interactive Brokers társalgó
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 512GB / Magyar Bill. (Midnight) www.stylebolt.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest