Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodika
tag
Üdv Mindenkinek!
Látom döglenek a pendrive-ok rendesen...

Én is beállok a sorba: karácsonyra kaptam a páromtól egy pendrive-ot. Egyem a Drágámat csak jót akart nekem, meg meglepetés meg stb. de vette egy jól sikerült Maxell 8Gb-os pendrive-ot.
Még ki sem bontottam de már gyanúsan nézegettem... Persze amióta megvan csak a gond van vele. Ha elkezdek rá irni akkor vagy rámegy az adat vagy nem. XP alatt szinte eddig soha nem sikerült egy irást sem befejezni. Ha mondjuk elinditom egy Dell Latitude E6400-as lapon (sem a vas sem pedig a rajta lévő XP állapota nem mondható szarnak... ) akkor pl egy 3,7 gb-os állományra ir vagy 40 percet... És most már annak is örülnéák ha ennyi idő alatt menne a dolog!!! De legtöbbször 1-2 perc utén kihal a cucc. De olyan módon hogy eltünik az oprendszer alól... CSak ha újra rárakom akkor látszik...
Eddig talán csak egyszer sikerült nagyobb adatot rányomni azt is Windows7 alatt...
Tapasztalatok, tippek vagy esetleg savazás hogy láma vagyok???

Bárminek örülnék...
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óra topik
- Sorozatok
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest