Hirdetés
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avelius
csendes tag
DPS 8gb pendrive új fejlemények!
Ma a barátnőm tudta vissza vinni a második pendrivet! az euronicses dolgozó meg szegényt jól leoltotta. Hogy irásvédett, hogy nem tudjuk leformázni normálisan hogy bénák vagyunk mert senki nem hozta vissza rajtunk kivül! => kapott egy új ugyanolyan 8gb os pink DPS pendrivet!Kiváncsi leszek hogy most ezzel milesz ! de ha ez is ugyan ugy viselkedik mint az előzőek akkor a fejéhez vágom és nagyon leoltom az eladót meg minden!
Ja és már nem csak én nem tudtam megformázni! az info tanárom aki mellesleg elég ismert programozó is meg nagyon ért a hardveres hibákhoz is ! ősem tudta leformázni ntfs be és nem tudott semmit kezdeni vele.Nem tudtunk file directory létrehozni, formázás után rajta volt még valam, és mappa törlés után is rajta volt. Nála is ugyan ezek a jelenségek jöttek elő mint nekem!
De az eladó szerint mi vagyunk a bénák!
ő megformázta gyors de nem tett rá semmit és nem hozott létre se mappát csak leugatott minket ennyit értett hozzá!Na de majd este kiderül hogy mit tud ez a 3dik vissza cserélt DPS 8gb pink pendrive!
Csak nagyon sajnáltam h pont barátnőm vitte vissza mert nem ért hozzá! én nem hagytam volna hogy leugasson. szegény tiszta szomorú volt és mondta ha nem jo kidobja és vesz másik fajtát nagyon elvolt keseredve megint!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Lexar NM710 M.2 2280 PCIe Gen4x4 NVMe SSD
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- Western Digital Purple Pro 10TB (WD102PURP) új, bontatlan
- Western Digital Red Plus 3.5 2TB SATA3 (WD20EFPX) új, bontatlan
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Nvidia Quadro FX570
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest