Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2172) Dagaddt válasza King Unique (#2170) üzenetére


Dagaddt
aktív tag

No akkor most leírnám mit tapasztaltam:
És, hogy teljes legyen a kép ha minden igaz USB 2-es csatlakozóba dugtam az új USB 3.1es Samsung Flash Drive BARPlus-omat. És, hogy használhassam a TV-mel is ami nem ismeri az exFAT-et gondoltam leformázom a korábban említett ill. belinkelt guiformat programmal hogy FAT32 legyen de nagy. Az alábbi történt:

-Először nem engedte formázni mondván valami használja. (NEm tudom számít e de az allocation unit-ot 65536-ra állítottam először 32768-ról ez egyébként mi?) Eztán becsuktam a chrome-ot is és talán egy windowsos böngészőablakot még ha nem is a céldrive volt megnyitva.
-Újra próbáltam ekkor már hagytam az alap 32768-on és gyorsformázással le is formázta. (Új kötet cimkét adtam, de ez nem hiszem hogy lényeges volna)
-Az első másoláskor azonban azt mondta a winfos, hogy szüntessem meg az írásvédettséget! Puff!
-Majd leellenőriztem javaslatra a win diskpart parancssorával: miszerint minden ki volt kapcsolva nem volt írásvédettség beállítva. ÍGy állítanom sem kellet mit de a win mégsem engedte. (Ezen a ponton kezdtem fosni kicsit, hogy annyi az Új drive-nak)
gondoltam egyet és megpróbáltam simán újra formatálni simán jobb click win formázás (ha már akkor az alapértelmezésekkel) és leformázta és működik. Hümm... de most megint exFAT.

Mit csinálhattam rosszul (King Unique)? Esetleg más hozzáértő tanácsát is szívesen olvasnám. Előre is Köszi! (én azt gondoltam először, hogy gyorsan formatálom és csók)

[ Szerkesztve ]

D°°ci

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.