Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• CPT.Pirk

Jómunkásember

válasz mormota #5134 üzenetére

Lapos hajó? :N

Semmi sem fogható az első 6 filmhez. Ez a film meg szerintem jól össze volt rakva, mostanában az ilyen akció dús filmek korát éljük. Ezt a filmet már 2x láttam moziban, szerintem megérte elmenni.
    A lényeg annyi, hogy egy új idővonalra terelődnek az események, amin ismét Kirk és Spock "szövettsége/barátsága" (a kezdeti kölcsönös utálat után) ment meg mindenkit. Szerintem JJ Abrams sikeresen megragadta ezt a dolgot.

Szerintem menj el moziba, nem kell fanatikusnak lenni hozzá, velem is először olyan kolléga jött, aki csak SW-t látott eddig szinte, és nagyon tetszett neki.

Kivételesen a magyar szinkron sem volt rossz, csak a két legalapvetőbb dolgot, mint a "vörös riadó", és a "hosszú, eredményes életet" szöveget képtelen voltak pontosan lefordítani. Kicsit olyan, mint mikor a galactica sorozat magyar szinkronja készült, a hajó neve lefordítva "Harcicsillag Galaktika", ez helyett lett "Csillagközi Csillaghajó". Nem is említve a Botán cruiser feliratot (botanikai cirkáló szöveg helyett) :DDD

Aktív témák