Hirdetés
Aktív témák
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
átmentem jEEE!
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Loretto
veterán
Talit támogatom. Ámbár kétlem, hogy ne találnánk, nem hideg, nem dohányzó létesítményt.
Soirée...
-
aneda
senior tag
A zúzalék olcsóbb mint a só, de azzal is ugyanaz a baj mint a sóval, ha jégre van szórva legurul az aszfaltról. Ennek elkerülésére sóoldatot permeteznek az útra és arra szórják a sót (egyazon gépből), így az már meg tud tapadni az aszfalton. Azt tudni kell hogy -5C alatt és kialakult jégréteg esetén már nem hatásos ez sem, ilyenkor előre kell sózni, és erre nincs meg a kapacitás, ha gyorsan fagy.
Északon azért szórnak zúzalékot mert ott nem cél és nem is lehet az hogy elovadjon a hó/jég, ott csak érdesítik az utat vele.Az oroszok már a spájzban vannak!
-
bnss
veterán
Olcsóbb a zúzalék, ez rendben is van, de olvadáskor takarítani kell. Az ónos eső előtt láttam a városban este sószórót, de a hideg miatt (-7°C volt kertvárosban, ha emlékeim nem csalnak) gyakorlatilag semmit sem ért.
Nem voltam még északi nagyvárosban, de azért azt nem hiszem, hogy pl. a város főbb utcáit nem takarítják el teljesen. Az egy dolog, hogy nem az olvadás a cél, szvsz sokkal környezet barátabb megoldás a zúzalék.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Basszus, állok a pályaudvaron, nézem a vonatot Szentlőrincre melyik megy. Egy pillanatra nem figyeltem, kb. velem egykorú cigány gyerek odalép hozzám, kezet akar fogni, és mondja, hogy szia, Sanyi vagyok. Mondom neki nem ismerlek. Aztán mondja, hogy csak egy szál cigit adjak neki, kifizeti. Mondtam neki, nincs cigim, aztán eljöttem. Szerencsére nem volt komoly a szitu.
Vajh tudná mennyire utálom a bagósokat...Bon3ss, Gabx76: Köszi szépen!
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz mormota #4968 üzenetére
Magas, vékony, fekete hajú, de aszt hiszem szemüveg nem volt rajta.
Aggregátor: Van nekem egy kedvenc kocsmám, ott már előrelépés, hogy becsukják az ajtót, tavaly egész télen nyitva volt. Persze ha becsukják, bent meg dohányoznak, akkor megette a fene az egészet, inkább kifordulok onnan...[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
válasz TrollBalint #4970 üzenetére
Pokol... bizalomgerjesztő
-
Magnum_
nagyúr
válasz TrollBalint #4970 üzenetére
az Uránvárosban a cseszkó mellett van ugye?
I humbly and respectfully decline™
-
TrollBalint
addikt
A sújtóléget nem zárták már be? Egy időbe, mintha azt hallottam volna, hogy bezárták.
Aggregátor: jó hely egyébként, ha nem voltál még ott, feltétlen el kell menned viszonylag nagy bent is, ha nincsen tömeg szinte biztos tudsz találni egy olyan sarkot ahol nem dohányoznak, és van egy egész nagy kiülös része is. Nem utolsó sorban olcsó, és a korsó az 0,5 liter, a feles meg 5 cl
[ Szerkesztve ]
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz TrollBalint #4974 üzenetére
Haver mesélte egyik pokolos estét: bementek, bent néhány vén alkoholista a pultnál, hátrébb egy kupac "raj", senki más, a zenegében meg felváltva Tankcsapda és ratyi tuctuc...
--------------
Amúgy van egy jó kis kocsma mélyen a föld alatt, ott az alajos utca és az y elágazás mögött kell lemenni, csak nem emlékszem a nevére. Mondjuk fűtés szerintem nincs.
-
Jadro
veterán
válasz CPT.Pirk #4975 üzenetére
De bezárták egy ideje már. Csak ezek csúcsidőben (péntek-szombat este) mind olyan érdekes helyek helyi vagányoknak. Zenegép, karaokegép stb. Csúcsidőn kívül meg a környék alkeszei iszoganak nyitástól-zárásig.
A Sújtólég nyitásakor beszélgettem a tulajjal, amolyan elitebb helyet akart csinálni belőle. De aztán nem nagyon sikerült. A végére már mindennaposak voltak a balhék. Sőt! Nem is csak a végére.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
oyko
tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem!
Internetezésre használok egy ingyenes SSID: ERhomePECS nevű wifi kapcsolatot.
Csatlakozni csatlakozik a gépem , de nincs nincs net .Nem tudjátok hogy ki az üzemeletője ennek a szolgáltatásnak?
A Széchenyi téren elérhető hotspot üzemeltetője sem tudja.
Kérdezzem meg az önkormányzatot?
Üdv
Márk -
TrollBalint
addikt
ip cimet kapsz?
én úgy jártam, csatlakozott a gépem, de nem kapott ip cimet, pár hónappal később (egy véletlen szerencsétlenség során ) kiderült, hogy a windows szolgáltatási között nem volt valami dns akármi bekapcsolva, és miután bekapcsoltam ment minden.
és ez tuti, hogy ingyenes? mert a google nem ismeri, nem lehet, hogy ez valakinek a nete és te tőle lopod?https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
oyko
tag
válasz TrollBalint #4978 üzenetére
Hello
Igen kapok ipcímet. Nekem is DNS hibát ír ki.
Külld a gépem és fogad is csomagokat kivéve a multicast (vagy valami hasonló nevű csomagot nem, lehet hogy ezek az internethez kellenek )"ErHomePecs" szerintem nem magán, bár én sem találtam ezt a címet beírva sehol.
2008 aug óta használtam, volt már olyan hogy a vételi erősség gyengébb volt, vagy nem tudtam csatlakozni, de ilyen még nem.A dns akármit hol lehet beállítani?
Üdv
M. -
TrollBalint
addikt
vezérlőpult/felügyeleti eszközök/szolgáltatások
(vagy futtatásba beírod, hogy services.msc)én csak a névből gondoltam, hogy otthoni, meghogy a google nem ismeri, ha rendes ingyenes lenne, akkor gondolom reklámoznák. Lehet, valaki úgy gondolta, ha már neki van, legyen másnak is, vagy pedig nem tudja, hogy kell levédeni
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
oyko
tag
válasz TrollBalint #4980 üzenetére
Köszönöm az infót!
Üdv
M. -
mormota
senior tag
a Pokol (most már) egy jónagy köpésnyire van csak tőlem
bent még nem jártam, de számomra sem túl bizalomgerjesztő hely, márcsak így a környék és a kinézete miatt.sztem füstmentes kocsmát meg maximum délután 3-4óráig lehet találni, amikor is elkezdenek szivárogni a népek. tisztelet a törzsalkeszoknak, akik már nyitásra mennek
Illusztrálok, tehát vagyok
-
mormota
senior tag
én a szűk környezetére (kb 5 méter: ) gondoltam. de akkor úgy látom megvan a tali helyszíne, ha ennyire nyugodt, csendes környezetben leledzel lesz házi találka. ott a teszkó, onnan lehet hozni sört, ott a buszvég, nem kell messze se menni, hogy buszt fogjanak akik azzal mennek... szóval ideális hely
-
Orb1337
tag
Tud valaki egy jó helyet ajánlani, ahol kellemes környezetben nézhető a superbowl?
-
mormota
senior tag
válasz Orb1337 #4997 üzenetére
a legkellemesebb mindenképpen otthon van, egyébként szinte bármilyen étterem, legalábbis ahol vannak TV-k. Fordanban nagy szokott lenni a zsivaj, és a tv-n sincs hang, meg nem biztos, hogy odakapcsolnak neked.
Flekkenben van még tv, ott kedvesek, és akár még oda is nyomják neked ha jófejek épp, és nem bánják a többi vendégek
többi helyről nem tudok nyilatkozni.Illusztrálok, tehát vagyok
-
TrollBalint
addikt
Sziasztok,
nem tudja valaki, hogy Pécsen, hol lehet venni biliárd felszereléseket? Egész pontosan dákót szeretnék, de nem ismerek egy ilyen boltot sem
kösz előre ishttps://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
mormota
senior tag
válasz TrollBalint #4999 üzenetére
vásártérrel szemben a móra ferenc utcában van egy ilyesfajta bolt.
billiárd-darts-csocsó felszerelelés.szerk: yuppi...enyém az 5000. hsz
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest