Hirdetés
Aktív témák
-
xuldar
addikt
Sziasztok pécsiek!
Szept. 14-én mennék koncertre Pécsre, és csak annyit tudok, hogy a ''Jugendhaus''-ban lesz. Valaki tudna nekem segíteni egy pontos címmel? A google nem nagyon adott találatot, illetve nem egyértelműt.
Keresek még valami olcsó szállást is 2 fő részére. Kollégium érdekelne főleg.
Remélem, tud valaki segíteni.Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
bnss
veterán
Én is gratulálok családotok legifjabb tagjához így utólag is.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
mormota
senior tag
meggyüttem nyaralásból.
jó a színem, és máris unom a fejem a munkahelyen
be kellett volna hozni a képeket szerkesztgetni amiket csináltam
remélem itthon mindenkivel minden ok.Illusztrálok, tehát vagyok
-
Csepy
őstag
már jó egy hete ismerősöm is
Regards: CsepyRegards: Csepy
-
MUŁĐER
addikt
ősztől kéne nekem albérlet, ha esetleg kell valakinek egy lakótárs,szólhat...
21 éves, nemdohányzó, nyugis fiatalember keres társat ...izé albérletetRobotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.
-
Loretto
veterán
Van ismerősötök akinek diginetje van? Ahogy néztem Debrecenben elég szépen megy a 20/20 mbit net és mindez 4500 ft. (hogy van-e valami velejáró azt még nem néztem, de az ára kellemes.). Az új ászf-ben 4/4 a minimum garantált, ami nagyon ennyiért. aki tud valamit megoszthatná.
Köszi.Soirée...
-
gabx76
őstag
válasz Loretto #4070 üzenetére
Sajnos még nekünk sincs, de ki fogom próbálni, úgyis most jár le a UPC hűségünk.
Azt mondták, első ütemben vagyunk és 1-2 héten belül már kötnek... Kiváncsi leszek. Mondjujk érdekes, hogy ehész másképp működik a DIGI mint a UPC. Nem egy kábelen jön a cucc, hanem TV koax-on, e net meg 8 eres UTP-n. -
mormota
senior tag
no comment típusú.
annyit fűznék hozzá, lehet szemüveges volt.... és nem látta
http://morrmota.blogspot.com/2007/08/magyar-posta.htmlIllusztrálok, tehát vagyok
-
Diego!
senior tag
Sziasztok. Valaki nemtudja Pécs Kertibe van K&H bankautomata?
-
mormota
senior tag
a gugli néha csodákta képes:
ATM-ek
megye: Baranya
város: Pécs
7623 Bajcsy Zs. u. 4-10. Skála
7626 Búza tér 6/a. K&H fiók
7621 Széchenyi tér 6. K&H fiók
7634 Makay u. 7. Elektroworld Pécs
namost azt ne akard tudni, h meik utca hol van, mert 1 nem tudom, 2 te magad is megtalálod térképenIllusztrálok, tehát vagyok
-
bnss
veterán
Sziasztok,
bocs, hogy belekontárkodok a beszélgetésetekbe, de ránéztem erre a diginetre és igencsak csábító, hogy finoman fogalmazzak. Az lenne akérdés, hogy ez várható valamikor errefelé - Pécsett - is? Mert T-online ennyiért elég sovány szolgáltatás. Köszi az infót előre is."Ép hardverben ép szoftver..."
-
mormota
senior tag
na most hogy elkezdődött a suli, remélhetőleg kicsit jobban fog pörögni a topik
és esetleg össze is fog jönni egy tali. ha már nyáron nem sikerült
mod: ez ugy hangzott, mintha suliba járnék, de erről, ilyesmiről szó sincs
[Szerkesztve]Illusztrálok, tehát vagyok
-
Agostino
addikt
Üdv.
Need gyors help. PTE - H előadó melyik épületben van, hol találom? Sehogy nem akar beugorni... : (hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv pécsiek!
Egyik női ismerősöm megkért, hogy segítsek neki laptopot választani. Azt szeretném kérdezni, hogy tud-e valaki valami jó szakboltot Pécsen a laptopszalon-on és a notebookstore-on kívül?"Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
-
bnss
veterán
Milyen jó is lenne, cak számomra az a dolog szépséghibája, hogy kertvárosi vagyok, az eddig rendben is van, de én a családiházas részen lakom.
BigBadPlaYeR: én a Notebookstore-ban vettem a enyém, korrekt eladó, relatíve korrekt ár volt annyo egy éve. Én őket ajánlom. De van még a Polisys (azt hiszem így írják), nameg szinte az összes informatikai bolt árul, vagy rendelhető nála notebook. remélem egy kicsit segítettem.
[Szerkesztve]"Ép hardverben ép szoftver..."
-
gabx76
őstag
válasz BigBadPlaYeR #4088 üzenetére
Keresd polip-ot a pécsi adás-vétel topikban, ő foglalkozik ilyesmivel.
Bon3ss: Akkor viszont egyelőre várnod kell, mert most még csak a tömbházakban építették ki a rendszert, mivel a KAF-on húzták be a kábeleket. -
BigBadPlaYeR
senior tag
Igen, ezt a kettőt ismerem én is (A Polisys itt van a szomszédban ). De polip-ot megkeresem!
Köszönöm a tippeket!"Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
-
bnss
veterán
Mecsek Rallyera jön valaki? Én a Bakonya-Nyárásvölgy szakaszon dolgozom mindkét nap.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Hobli1988
aktív tag
Üdv all!Esetleg tudna nekem segíteni találni egy pécsi albérletet valaki,amit 2tanuló azért fent tudna tartani(össz 70k a havi bevételünk a b.nőmmel)Nem most aktuális,csak szeretnénk felmérni,hogy érdemese belevágni a nagyvilágba messze a családtól!Ekőre is köszi mndenkinek!Ha lehet priviben!
[Szerkesztve]Eladó egy APC Back-UPS CS 350 szünetmentesitő táp,szinte új!7k
-
polip
addikt
válasz BigBadPlaYeR #4091 üzenetére
ittapolip
aki a polisysnél dolgozik
és aki a laptopkalauz.hu -t szerkeszti, amit mindenki szíves figyelmébe ajánlokThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
gabx76
őstag
No, remélem elindítom a vezérhangyát:
Mit szólnátok október elején egy beülős-pizzázós PH-találkozó-féleséghez?! -
mormota
senior tag
még mielőtt elfelejteném:
MEGHÍVÓ:
(egy kedves ismerősöm az egyik kiállító)
Sok szeretettel meghívlak Téged, és kedves családodat a fotókiállításomra, melyet Gerencsér Tamással közösen rendezünk.
A kiállítás helye: Nevelési Központ aulája (Pécs)
Ideje: 2007.szeptember 24. - 2007.október 15.
>>> Megnyitó: 2007.szeptember 24., 18 órakor <<<
A kiállítás témaja: kötetlen, vegyes
A megnyitón (saját) diaporáma vetítések és egyéb érdekes programok, beszélgetések is lesznek! És persze süti, üdítő...
A megnyitó ''plakátja'': http://exian.atw.hu/egyebek/meghivokicsi.jpg
Gyertek minél többen!
Szabó Csaba JózsefIllusztrálok, tehát vagyok
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest