Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
Aktív témák
-
Zewa
senior tag
Sziasztok!
nem igazán voltam mostanság deh visssza olvasgattam
Moddingfan: Ha meg van még az egér pad akkor érdekelne... Mindjárt repül egy PÜ
Vaternak is Canon 4xxx nyomtatolya van ugyan ien chippes cucc. Ott van a probléma ha meg vezsed az uj patront és a chip elszáll benne. ( meg történt) Mi ugy oldottuk emg hogy a régi üres patronrol levettüka chippet és kicseréltüka régivel. Most működika cucc csak az a hiba hogy, azt irja hogy üres a patron... deh ez le lehet nyomniMarha szép képet csinál és a patron is elég olcso ( főleg az utángyártott
)
Ha a gép ujra indulgat abban a táp hibás. Netes gépben régen vmi Deer táp volt és mielött teljesen kinyult ujra inditgatta a gépet. -
Zewa
senior tag
Ha gondolod tudok segiteni benne ill édesanyám. Most kitn van Németországban a nevelő apámnál. (Stuttgart mellet- Sindelfingen nevű város)
Talán ugy neked is könyebb lenne.. Kocsival Jönnek -mennek rá ádasul szép naggyal
Ha gondolod elhozzák neked.
Ui.:: Ált Havonta kétszer deh most kint lesznek 3 hetet aztán 1 hét Pécs megint 2-2,5Fél Német megint Pécs:p Szep ig
[Szerkesztve] -
Zewa
senior tag
válasz
s7evcsenko #4713 üzenetére
Esetleg Trollmetalnal a ker Házban probáltad? Asszem ő vezetgeti Mogyoró a neve ha jo, tom
-
Zewa
senior tag
Szasztok!
Érdekelne engem egy S-E k750i mobilos. Vagy egy piszok olcso K800 várom azajánlatokat! -
Zewa
senior tag
Sziasztok!!!
SOS!!! Holap reggel 6 max fél 7 ig kéen nekem 5db 700MB-os CD! Nins valakinek? eldzsaggolok érte, legjobb lenne Kertcity.
Előre is thx
Üdv. -
Zewa
senior tag
válasz
kapitanyzo #4366 üzenetére
Anyukám!
Kéne nékem' e pár cédé még dévédé!
3* TDK DVD 16X 25-ES HENGERBEN : 56FT
1* VERBA SLIM CD 20-AS CSOMAGOKBAN : 73FT
Jo Lenne Zsugorban is a CD (20-25db kene) -
Zewa
senior tag
válasz
kapitanyzo #4243 üzenetére
Pontosabban ha nicns bevallot jövedelmed
Pár info még a gépről van benne Tv Tuner card, DVD iro, a vinyo uj lesz szal 3 év gar.,
(1éves a gép)...
Tuning eredményeket nem tudok mondani mert nállam nem járt, a gazdája meg nem tuningolta ( eredi hűtők bene) -
Zewa
senior tag
Üdvözlet!
Ismerősőm megválna gépétől jutányos áron.
-Asus p5gd1 pro deszka
-Intel P4 3ghz -es proci
-Gf. 6600 256MB (valszeg DD''es memokkal)
-512Mb ram
-vmi féle 400as Táp
-szír uj 160as Samu vinyoval.
Nagyjábol ennyi. Kinek mit ér? ( azt nem mondom hogy ő mit mondott az ár tekintetén mert nagy röhögés lene itt)
-
Zewa
senior tag
Nekem jöhet memoriakártya de xD kéne. 511- 8GB ig.
-
Zewa
senior tag
válasz
Ferdzsoo #3832 üzenetére
meg nyugodhatsz vmit esetleg véd de nem sokat... Nekünk is volt ien legalább is vmi hasonló és a vilám csont nélkül átvágott rajta.. (akkoriban még nagy számba menű PIII-at elég rendesen kipucolta).
Ha tenni akarsz vmit huzd kia tápkábelt. Esetleg ha van akor a tv kábelt.. -
Zewa
senior tag
válasz
Moddingfan #3780 üzenetére
Te adod el vagy ő? amugy olyan bő 10K. Éna helyedben meg vennéma deszkát, proc mert az fontos és a video karit kcist huznám vagy vennék egy x1950-et. (Én még 2005 Dec vettem egy gainweart 6600GT 256ost akkro még 40k volt. Most meg már....
)
MIndig annyiért árulják a cuccoat a gyártok ammenyiért még a hülye emberek megveszik.
Igy-is ugy is bukni fogsz a dolgon nem is keveset.
[Szerkesztve] -
Zewa
senior tag
Sziasztok!
Nem igazán hardver, de azért jo dolgo elado . (egyik jo barátomé)
Aprilia AF-1 Supermoto
1992/4, Benzin 200ccm
Tuning hengerrel(200ccm.es rave)henger dugattyú,főtengely csapágyak.minden kilett bennecserélve ujra,sehol olajszivárgás.....iszonyatosan megy,street fighterre átalakitva,van hozzá+két 90os gumim is mert a mostaniak már nagyon kopottak.ennek felrakása folyamatban.max sebesség 200körül.cserélhető is akár.kép hamarosan,egy két apró hiányosággal
/ezeket ugy másoltam be pontosan nem tudom hogy mennyire igazak de mentem vele és tényleg van erő a kis gében nem is kevés. /
[link]-használtautos link. -
Zewa
senior tag
válasz
s7evcsenko #3667 üzenetére
Látod? a Nők mellet leépülsz.. De az az ekohol sem használ
-
Zewa
senior tag
Sziasztok!
Nem kell vkinke Jumper vagy csavar vagy Alaplatot tarto műanyag vmi? -
Zewa
senior tag
Nincs vkinek esetleg 8cm es venti-je elado? (1,5cm vastag, 12V-os, átlátszo) 1-2db kéne.
A legjobb lenne az Everflow- R128015DL.
Én barom leejtettem a nortpole venti-s kártyáját és az egyik megfeküdt. -
Zewa
senior tag
-
Zewa
senior tag
SziasztoK!
Nem tud vki vmit almafa42-ről? Irtam neki e-mailt emg privit is de nem igazán válaszol. -
Zewa
senior tag
Sziasztok!
Nics vkinek elado Zalman vf700-asa? Esetleg Northpole 1000-se? Vevő Lennék rá.
Szokásomhoz hiven elmennék érte vagy elküldeném az öcsémet
Egyszer élünk nem? Nem dohányzom igy vmiben meg kell halni. -
Zewa
senior tag
válasz
Silencer83 #3297 üzenetére
Kösszönöm a Hsz.okat. Akkor nem SLI-zek. Igen már 7600GT is figér-hugyék mennek de az benne a szomoru hogy Ennél már csak olcsobb és olcsobb lesz.
a Ram árak is a ''béka porotyok seggealatt van'' .
Vmi jo lapkát tudtok ajánlani lényeg hogy PCI-E, DDRII és LGA775. lehet meg lesz az első ati kártyám.
Moddingfan: Még szép hogy elvitték ien áronHa a Kolégának nem kella venti rács engem érdekelne. Ha van még pls dobj egy képet
[Szerkesztve] -
Zewa
senior tag
Háátt.. Gondolkodoban vagyok. Gyüjtöttem egy kis tökét és most ujitanék a gépen. LApalap csere midenképpen. VGA is. vagy SLI Szerintetek mivel járok jobban egy Gainward 6600GT 256 SLI-vel (1dboom van belöle 1 et kéne melllé venni ) Vagy avval ah ezt eladom és veszek egy db izmosabb karit? Nézegetema teszteket de vegyes.[link]
-
Zewa
senior tag
válasz
Moddingfan #3292 üzenetére
160as MAxtor 8K- és alkudni kötelező?
Vigyétek-vigyétek!
-
Zewa
senior tag
Sziasztok!
Tudnatok nekem segiteni a képen láthato asztal téma mien progibol van? Nem style XP.. Néztem már többet de nem igazán talaltam meg. [link]
más:
Keresek SLI-s deszkát. LGA775 CPu foglalattal, PCI-E, DDRII sata-ide csatik mindegy rajta. -
Zewa
senior tag
Mp4 annyi hogy szineskijelzős,képet (bármien kép formátum) ÉS videot is le tud játszatani de áált át kell konverrtálni a hozzá adott szoftver segitségével. amit egy mp3lejátszo tud azt tudja az mp4 is. A jobbakban van még rádio is. Enyémben még tetrixis van
(mondjuk egyszer nem játtszottam vele
+ (ált akksisak.)
Azoknak nem aljánlom az Mp4-et akik rugják, ütik. Egy kis Mp3 még birja de itt nem vmi nagy előny ha elszáll a kijelző.
Remélem Segitettem.
Üdv. Zewa -
Zewa
senior tag
Sziasztok! Tudnátok segiteni? 2 ramot kéne beazonosítani.:
mind2 egyoldalas, 8chipes, 512MB-os ddr 2 es.
egyik chipjein ez áll:
hynix KOR
NY5PS12821
fp-c4 525A
M7DC17820A
Másikon:
SEC 603 ZCD5
K4T51083QC
EDGE89Ri
VO503106MEAPD
ELŐRE IS THX!
(ramos toőityba már megirtam d ehátha.) -
Zewa
senior tag
Sziasztok!
Kéne nekem olyan 10 db Jumper. Van vkinek? -
Zewa
senior tag
Csapy : jaja.. Nem alá hanem föleéé
(kicsit lassu a reakcio idöm
)
-
Zewa
senior tag
Keresek vmi Passziv hűtőbardát P3alá..
-
Zewa
senior tag
Samsung HDD
Decemberben megállt a 120as Samsungom beadtam gariba, 2hete jött meg..
(de msot már egy 160ast kaptam vicca sataást) 4Nap használat után az is megáltt..
Tegnap kaptam vissza a vinyot (zsor uj) erre ez is megállt....
Gondolkodtama zon hogy az én gépem a rosz de egy WD már 2éve huza ebben a konfigban.. -
Zewa
senior tag
hátlapi venti szabélyzoja van vkinek? érdekelne..
-
Zewa
senior tag
Vkinek esetleg? [link]
Valentin napra is tökiéletes! -
Zewa
senior tag
Keresek:
-Vezetékes routert
- LGA775re CPu hűtöt
-VGA hűtöt (66Gt PCI-E-re) -
Zewa
senior tag
Sziasztok! Még minden keresek vmi normális -Vga hűtöt (66GT-re) -Cpu hűtöt (LGA775re)
Privibe pls az ajánlatokat! A gari nem igazan érdekel de legyen rá pár nap proba.. jah és minnél halkabb annél jobb! -
Zewa
senior tag
keresek vmi jo kis Hűtöt 6600GT-re.. Esetleg jöhet vmi CPU Cooler is LGA775-re
Priviben várok ájánlatokat! De ha más nema kkor jo lesz ide is! -
Zewa
senior tag
Sziasztok! Érdekelne vmi csendes, jo & olcso VGA hűtő Gainward 6600GT-re!
Ajánlatokat Priviben várom! -
Zewa
senior tag
Sziasztok! Kis winchester érdeklne olyan 40Gb környékén.. priviben vároom az ajáűnlatokat!
-
Zewa
senior tag
iwiw2 keressünk ismerősöket
-
Zewa
senior tag
válasz
s7evcsenko #21 üzenetére
Ba+! Én is dombi vagyok!
-
Zewa
senior tag
Sziasztok! Érdekne egy dvd olvaso az ajánlatokat priviben várom! 3.hsz.
Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politikai mémek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Interactive Brokers társalgó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5510, 15,6" FHD, i5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD, i5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- HP ZBook Studio G4, 15,6" FHD, i7-7700HQ CPU, 32GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, W11, 27% áfás szá
- Yamaha RX-V4A
- Üzleti Laptopok, PC-k, 27% áfás számlával !!! Legjobb árak !!! Ingyen szállítás !!! Mi kell még???
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest