Hirdetés
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
dunc
nagyúr
Na most tényleg össze vagyok zavarodva, a személyes szimpátiám egyértelmü Nvidia 7600 GT-m van és ha cserélek akkor mindenképpen DX10-t akarok egy hónap múlva veszek kártyát addig eldől,hogy mit a 8800 széria szimpi,de nekem túl drága..8600 GE,GST ami megfízethető számomra a topikjába azt írják nem érdemes 512 -est venni a 8600 szériából tehát most egy 256-os 8600 GE 36-38 K ami belefér árba csak kérdés mennyit bír a kari megnézném rajt futás közben a Lost Planetot....
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Szerintem le vagy maradva a korral. Company of Heroes egy 7900GTO melett csak annyi hogy duplamagos procit vett a srác, dupla fps-t csinát. Aztán ottvan az új Starwars, ami szintén kihasználja a DC procikat, meg még van pár, és lesznek.
Átlagfelhasználó vok, és egyszerre nem két program fut, hanem egy rakás... Bár egy ideig csak egymagos procin még... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
a cpu scorom 804. egy core2- kap simán 2000 pontot is, lényeg hogy kétmagos legyen. Te egy egymagos csak cache ben komolyabb A64-et hasonlítottál össze egy sima egymagos A64-el, még jó hogy nincs nagy külömbség (órajelben sem). Nézd csak meg az eredménykalkulátorral, hogy hány pontot kapna X2 v. core2 melett, jah és ne felejcsd el, hogy a 7600GT +4 feldolgozó futószalaggal rendelkezik.
A 7300GT topic első hozzászólásából kimásolva:
GDDR3: (128 MB & 256 MB)
3DM06 alap 1800-2300p -nálam ~2200
3DM06 húzott 2000-3200p -nálam ~2850
ezek után miről beszélünk? [link]
Nem mintha különösebben számítana bármiben a már elavultnak tekinthető 3Dmark 2006 eredménye...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch 9 45mm LTE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest