Hirdetés
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
polip
addikt
szinte minden, a piacon fellelhető notebook nálam, olcsón, garanciával, papírokkal...
írj típust, megmondom van-e és mennyiért! -
tomEZ
csendes tag
Eladó Samsung SP1614C 160 gigás SATA vinyó, 7200 rpm, 8 MB cache, még kb. 9 hónap gar, 9 ezresért.
-
Ferdzsoo
addikt
Csak hogy ne csak negatív hsz legyen Kapitány Zoltán kolegánknak.
Én is üzleteltem vele kb 2 éve, több dolgot is vettem (vidikari, proci,) a vidikari utána cserébe is bocsáltkozott PCI -expressesre, cserét is elintézte korrekt árakon.
Kollega házhozjött, minden a megbeszélt formában volt, csak a proci garlevelét nem kaptam meg, de érthető okokból, viszont a pótlás azóta sincs meg.
Igazából nem volt rá szükségem meg már a garancia is lejárt... -
magi20
senior tag
dvd-író felvevőt keresek ami hdd-s.40-60-80-120-250
ajánlatokat várok. -
Csepy
őstag
Hétvégi átvétellel keresek 256MB DDR-RAM-ot. MAX 3k a keret! Nagyon fontos!!!
Regards: Csepy -
Padre
tag
Új 7900GS eladó!
[link] -
vatomi
aktív tag
válasz
MEgintÉN #1983 üzenetére
A rádiós hálókártya is a te szakértelmedet dicséri. A driver szerinti alapértelmezett csatornán szegénke semmilyen hálót nem talált de bocs, hogy nem terheltelek vele mert megoldottam a te szakmai segítséged nélkül ami elég kevésnek tűnt mert hozzá sem tudtál szólni csak annyit ''ez valamikor jó volt''. Ha megcsináltatom 12ezerért te meg éppen annyira nem foglalkozol az üggyel mint eddig, akkor buktam. Inkább sosem legyen olyan betűm és elkönyveltelek annak, ami vagy hiába is magyarázkodsz itt! Ha esetleg reagáltál volna időben és nem minden 10. megkeresésemre, talán nem fajulnak idáig a dolgok te ''nagyonkorrektember''!
-
MEgintÉN
csendes tag
okés semmi gond de kicsit durva dolgokat állitanak és ha végigolvasod problémájuk és üzeneteiket főleg vatomiét akkor rájössz hogy azt sem tudja hogy mi a baja a notinak(Billentyűzet? vagy lehet javitani???)
Honnan veszi a 8ezer ft.-os költséget.
És akkor hogyan tudjak vele megállapodni?????? Ezek tán:sehogy,nem érdekel a dolog.
Ja és elnézést emberek hogy nem nyomtam meg a MOD-ot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[Szerkesztve] -
MEgintÉN
csendes tag
Azt irja a csákó hogy vásárolt tőlem és én elfelejtettem odaadni??????
Gondoljátok már át nem vicces.Ezt csak annak üzenem aki ez a két ember mellett ál ki. -
MEgintÉN
csendes tag
NA figyelj te eladsz valakinek egy alaplapot egy procit meg 2db. vinyót.
Hogyan lehet elfelejteni átadni???? Odaadod a garlevelt amin a cimed van átadod a cuccos vagy hát elkérik tőled mivel megnézik hogy mekkora milyen stb...
Hogy a faszba maradhat el valami???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Tán lehet hogy ez a két embernek valami más baja van velem???????????????????????????????????????
A másiknak pedig azt állitja hogy rossz a notiba a rádiós hálókártya utánna este 11-kor felhiv hogy mégis jó.Másnap azt mondja nem jó a q-betű , jólvan mondtam neki javitasd meg és kifizetem vagy hozd vissza!!!
Azóta minden nap küld privit amivel a faszom már ki van.Egyszer azt irja 12ezer ft. utánna 8ezer ft. de azt sem tudja pontosan hogy mi a baj!!!!Akkor meg miről beszélünk???
Hozza a kibaszott számlát a javitásról és utánna kifizetem de igy nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hiába irkál bárki bármi hazugságot nekem az a lényeg hogy aki eddig vásárolt tőlem az ezután is fog mivel ismer engem és én korrekt vagyok mindenkihez de a hasraütéses dolgokat nem szeretem!!!(Küldj pénz,persze talán meg sem javitattná,azt sem tudja mi a baja, honnan veszi akkor hogy mennyit küldjek?)
Csak ennyit akartam emberek. Köszönöm.
[Szerkesztve] -
Zuzzer
csendes tag
Sajnállak mindkettőtöket!
Vigyázni kell az ilyen alakokkal! Nem szabad velük üzletelni! Ez ilyen az a tipikus seftes arc aki folyamatosan azon van hogy miből vagy kiből tudná a legtöbb pénzt kiszedni és nem érdekli más! Én sosem felejtettem el még odaadni senkinek a cuccokat amiket megígértem! Ilyenkor pontos listám van és pipálom kifelé mikor adom át az alkatrészeket. És ugye akkor nincsen semmi eltérés és gond! -
MEgintÉN
csendes tag
Nos rólad is egy kicsit!!!
Vittem a garlevelet, átvetted a cuccost , megnézted , kifizetted és utánna hivsz hogy hiányzik a cuccod???
Nem gondolod hogy vicces a dolog egy kicsit????
Üzenem neked és a haverodnak hogy egy nap több üzletet kötök eladásban és szerintem tudnának egy páran jelentkezni de nem ilyen véleménnyel!!!
Itt a próharveren már rentgeteg cuccost eladtam és érdekes ilyen történeteket senki se mesélt sőt tőlem vásárolnak azóta is!!!!!!!!!!!!
[Szerkesztve] -
Dare2Live
félisten
Samsung 193T monitor eladó.
19'' és PVA/MVA paneles. Nem TN!
ára 60K ha találsz 19''es pva/mva paneles monitort aminek a nettója 60K alatt van csökkentem. Legyen azakár leggagyibb noname is. -
Rockford
csendes tag
Eladó vagy Notebookra cserálhető !
Ajánlatokat kérek
Alaplap: - MSI P4N Diamond.
Táp: - Enermax 600W. EG701AX-ve(W) (24P).
Proci: - DualCore Intel Pentium D 840, 3,2 GHz.
Videokártya: - Albatron GeForce 7800 GTX.
Memoria: - CorsAir 2x512 Dual.(1GB.667 DDR2.Corsair CM2X512-5400C4PRO)
Hangkártya: - Creative SB Live! 24-bit.
LCD: - Samsung SyncMaster. 913V 19'' LCD.(3év Gar.).
DVD: - Pioneer 111.(Fekete).
Ház: - Cooler Master (fekete).
+ Nexus Vantech. 4-es ventilátor szabályozó panel a házban.
Csendes ventik(Zalman)
csimby@gmail.com
[Szerkesztve] -
vatomi
aktív tag
Egy kicsit sajna bonyolítja a helyzetet, hogy én Kaposvár mellett lakom de természetesen nem a pénzről szól ez az egész, nem kívánok én ingyen melót senkitől
Van esetleg valami tipped, hogy nem csak a teljes billentyű segíthet - bár én attól tartok, hogy talán még az sem?
-
Qli
csendes tag
Üdv Magi20!
A ramok duálban mennnek? és mennyi lenne az áruk? MSI K7N2...Platinum lapba jók?
Köszi!
Ciao!
[Szerkesztve] -
mizol
tag
No, akkor most én is leírom a tapasztalatomat vele kapcsolatban, előre leszögezve, hogy bármit is reagál, én NEM fogok!
Kollégámmal vettünk tőle új gépalkatrészeket (alaplap, proci stb.), köztük 2db 250-es Samsung HDD-t is. Az egyiket elfelejtette odaadni, de mi voltunk a bénák, mert ezt csak 2 perccel távozása után vettük észre. Azonnal hívtuk, azt mondta, hogy ő már majdnem Komlón van, majd ott megnézi, és visszahív minket (mi mondtuk neki, hogy jöjjön vissza, úgy a tiszta - meglepődtünk, milyen gyorsan átért a városon). Ezt követően kb. 40x próbáltuk visszahívni, mivel ő nem tette ezt meg. Másnap reggel sikerült elérni, mondta, hogy természetesen nincs nála sajnos a vinyó, és ő még sosem járt így senkivel...
Azt a javaslatot tette, hogy annyiért ad nekünk másikat, amennyiért ő tudja szerezni - elfogadtuk! Ezt követően 4x beszéltem vele, hogy mikor tudja hozni az újat, minden alkalommal megígérte, hogy visszahív, amint tud hozni. Egyszer sem hívott vissza, azóta nem is beszéltünk, és nem is fogunk többször...
A vinyó sürgős volt nekem, mert rohamosan nőtt a régin a bad sectorok száma, már meg is van az utód, kicsit nyugodtabban is alszom azóta
Itt kérem kedves fórumtársakat, hogy ha véletlenül valakinél landolna egy Samsung 250GB-os SATA2-es vinyó (S09QJ1GLB20514 vagy S09QJ1GLB20515-ös szériaszám - kollégámnál van a másik, majd megkérdem tőle, hogy melyik a hozzánk került példány), az jelezze, hátha akkor Kapitányunknak is eszébe jut, hogy hol maradt
(A leírtak február elején történtek, akkor még azt hittem, hogy ilyen csak a Nagy Faluban eshet meg)
-
vatomi
aktív tag
Nem tudom kinek milyen véleménye van kedves ex ''Z.Captain'' manapság ''MEgintÉN'' nickeken futó Kapitány Zoltán komlói fórumtársunkról, azért leírom ide a tapasztalataimat, hátha érdekel valakit!
Pár hete vettem tőle egy Acer notit amire vállalt 2 hét garanciát. Már másnap jeleztem, hogy a Q billentyű sajna halott, persze ő mitsem tudott róla, hiszen az apja használta. Igaz, ezt is csak tömény egy napi hivogatás után tudtam meg, hiszen a mobilját ''a kocsijában hagyta'' azt meg történtesen elvitte valakije egy teljes napra.
Megállapodtunk, hogy rákérdezek mibe fáj a javítás és jelentkezem. Azóta folyamatosan próbálkoztam mobilon, sosem veszi fel - bezzeg az adásvétel előtt nem csörgött ki 2x már jelentkezett - a 3 mail címe közül valamelyikről kaptam 2x mailt, hogy ne higgyem, hogy nem ő a legkorrektebb gyerek a világon és mondjam, mi lenne a megoldás. Írtam neki egy 8ezres visszautalást, mivel a bill. cserére kb 12ezret mondtak azóta teljes csend. Na, ő a nagy üzletember. Csak ne fussunk össze sehol, komlói renault-s betyár!
[Szerkesztve] -
Ferdzsoo
addikt
Keresek Ilyet:
Memori Stick Pro Duo.
legalább 512 megásat....
Linket, infót bármit fogadok...THX -
s7evcsenko
addikt
Már nem kell!
-
Madweek
tag
LG DVD olvasó eladó 2000 FT!
-
s7evcsenko
addikt
Ciao All!
Valaki nem tudna nekem 24órára kölcsönadni egy min. 40GB-os winyót!
Meg szeretném formázni a sajátom, és nem akarnék annyi időt elpazarolni
dvd írásra...
Köszönöm... -
onkio
csendes tag
Eladó egy nokia 7710 -es érintőképernyős mobiltelfon 1 éves múlt, gyári független, hibátlan karcmentes állapotban, Brando fóliával, indítatlan garanciával! Bőrtok , töltő,128 Mb MMC , head-set, 2 db toll, cd stb!
Érdeklődni: inkább ha lehet telefonon
Tel: 06 30 223-6444
Ár: 52.000
Pécsett!
[Szerkesztve] -
Vaszkez
tag
Wifis,w-lan-os routert keresek csak 2 antenás érdekel.
Tipus nem számit csak olcsó legyen -
magi20
senior tag
Sziasztok Hp NX 7400-as laptop érdekelne.....esetleg van vkinek?
-
magi20
senior tag
senkit nem érdekel egy tupperware vitalic wok????
érdekelne vmi hardver is cserébe....bolti ára tényleg 30-40 k körül van,de mivel mi nem használjuk,és eladni sem tudtam már unom hogy itt van.és foglalja a helyet. -
nesa
veterán
Van egy garis AM2 3000+ sempronom elado!
A proci alapfeszen 5000+ felett is orthos stabil!!!
iranyar 8k
Ma megyek pécsre ha valakinek kell hivjon 70/319-73-25
Cpu tuning toplista 7. hely!!! -
littlejohnny
aktív tag
Hardver, de megse: Sanotechnik Roma zuhanypanel, Nem hasznalt, dobozaban...
Szettben vettuk egy kabin+talca parossal, de idokozben megsem lett felszerelve. Hasznalva sosem volt, dobozaban pihen. Kibontva mar ki lett...
Leiras:
ROMA zuhanypanel
- fali kivitel
- feher akril
- keverocsaptelep
- 4 masszazsfuvoka
- fejzuhany
- kezi zuhany
- polc
Es igy fest: [link]
Iranyarnak (!!!) 25k-t celoztam meg. Tehat alkukepes... -
Moddingfan
senior tag
Heli!
Gyakorlatilag tök új, kb. 6-7 alkalommal lett használva egy digitális fényképezőgépben, de gépcsere miatt váltanom kellett xD-re, ezért is adom el. Garancia tekintetében jól állunk, hisz 2006 decemberében vettem, meg hát a Kingston amúgy is élettartam garos
Ha érdekel a dolog csak privizz rám nyugodtan és akár ma ma is oda tudom adni, ha sürgős a dolog.
Üdv:
Modi
Amúgy ja, a Kingston marketingesei sejtenek valamit, a kis rafkósak -
MUŁĐER
addikt
válasz
Moddingfan #1938 üzenetére
mennyi idős az SD? Van még rá gari esetleg?
amúgy nem 50x gyorsabb hanem 50x-es cd sebességével olvas, 7,5 mb max, 50x 150 kb/sec...Kingston meg a hülye marketingje
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
válasz
Moddingfan #1938 üzenetére
Nos, kollégánk, mint nemrég kiderült már beszerezte a karit, szóval akkor szabad préda
Vegyétek és vigyétek
-
Moddingfan
senior tag
válasz
OP-ToTo #1923 üzenetére
Hello!
Nekem van egy Kingston 1GB-os SD karim. Mint látom, a TP-ben a ''sima'' kerül 3200 Ft-ba, az Elite Pro (50x gyorsabb) pedig átlagban 4400-4600 Ft. Nos, amit én kínálok, ez egy 1GB-os Elite Pro, az ára pedig legyen mondjuk 3600Ft, sztem ez igen korrekt, tekintve hogy 400Ft-ért 50x gyorsabb karit kapsz ;). Amennyiben be tudsz linkelni olyan oldalt, ahol ennél olcsóbb, akkor mehet lejjebb az ár ;) (tiszta BauMax sytle). Na, érdekel a dolog?
-
magi20
senior tag
hali érdekelne vkit egy
Barton 2600+ 3200+-on is megy
Msi K7n2 delta
Lehet hogy lenne ha minden elmegy 2*512 /400-as kingmax kingston ram
meg van egy hőn áhított asus 6800le-m ami mindent bír tehát hiba nélkül 16/6-és nem tudom mi a húzásnak a vége.
mennt ez 450/890-en is 16/6-ban 3d markokban amikor ilyen listára akartam felkerülni.
[Szerkesztve] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
P3 letöltős, netezős konfig eladó.
lap+proc+lankari 6k - 733-as P3 ráépített fordulatszámszabis hűtővel
A lap érdekessége hogy német biosa van, és valami beállítás miatt mindig behozza induláskor a biost, erre nem jöttem rá miért. Egyébként hibátlan. Van rajta AGP a régebbi szabánnyal, 2 normál, meg egy hosszabb PCI foglalat, integrált hang, videó, 2 usb.
3com lankari 10/100-as...
ramok 256+128: 2+4k
táp hozzá, szintén szabályzóáramkörrel 2k
egér: ajándék
ajándékba adhatok hozzá egy átalakított at-s házat, ha kell...
össz: 14k.
LG CD-RW: választható feláras extra... -
hoax
senior tag
Van itt még egy-két eladó holmi...
Gigabyte lapok:
GA-8I848PM
GA-8ISXT-FS
GA-8I915PM
GA-8I945PE
ár: 6-7K
ASUS P5GD1-FM/S
ASUS A8NE-FM/S
ár: 6-7K
1db. 1.6/400/1M Mobil Celeron proci
irányár: 8K
LG GSA-4164B DVD író
ár: 5K
Vannak még használt 200-250Gb IDE/SATA winyók is, ha érdekel, keress meg.
Mindenre 1 hét gari... -
Silencer83
addikt
HELP kene!
van kozuletek itt esetleg, aki ismer faszan dolgozo kipufogost?
Punto II-esemre kellene egy sportdobot felrakni -
Vaszkez
tag
Pci-e Inno3D 7300gs 256mb 64bit eladó.
kb. 1 hónapos gar tp-ben.
10K. -
hoax
senior tag
Vannak eladó notiba való DVD-íróim. Több fajta.
Érdekelhet valakit? -
Madweek
tag
Érdekel valakit egy LG DVD olvasó? 52x/16x
Ára legyen mondjuk 2000 Ft -
nesa
veterán
Van egy AM2 3000+ sempronom elado [link]
A proci alapfeszen 5000+ felett is orthos stabil!!!
Ja es garis!!!
Cpu tuning toplista 7. hely!!!
[Szerkesztve] -
OP-ToTo
aktív tag
Keresek 1-2 GB-os sd karit. TP-be 3200 illetve 5500 ft az ára. Van valakinek oclsóbban, vagy vegyem meg itt? Ja és élettartam gari.
-
Ferdzsoo
addikt
Van:
Sony CD-író 1.5
Samu, Sony floppymeghajtó 0.5
PCI-os IDE vezérlő 1
Connexant 56.6-os PCI-os modem. 0.5
Teac CD olvasó 0.5
(a feljebb található törtek, és az egy darab egész K - k.)
Ha Véletlen valakinek kellene... -
Nyúltáp
senior tag
Eladó egy Sonicgear EVOK550FX 2.1-es hangfalacska. 3 hónapos, garcserébe kaptam, még 8 vagy 9 hónap garancia van rá.
[link]
Összes tényleges teljesítmény : 40 Watt
Mélynyomó : Fa kivitel
5''-os sugárzó
Kimeneti teljesítmény : 24 Watt (RMS)
Hangszórók : Fa kivitel
1'' és 3''-os kétutas sugárzó
Kimeneti teljesítmény : 8 Watt x 2 (RMS)
Tulajdonság és karakterisztika : Külön állítható hangerő-, basszus- és
hangszín vezérlő
Animált equalizer képernyő
Két mikrofon bemenet
Audio bemenet : 3,5mm-es jack
meglepően szépen szól, pöpec állapotban van.
8e-be vihető. -
gabx76
senior tag
Minél kisebb (és olcsóbb) ATX házat keresek. Legyen min. 1db 5,25-ös helye.
-
tomEZ
csendes tag
Eladó Samsung SP1614C 160 gigás SATA vinyó, 7200 rpm, 8 MB cache, még kb. 1,5 év gari, 10 ezresért.
-
Csepy
őstag
min. 128MB-os Radeon 9600-as VGA-t keresek sürgősen. Esetleg azonos teljesítményűt, hasonló árban.
Regards: Csepy -
makro
senior tag
még mindig eladók:
3COM 16port DUAL SPEED SWITCH 8000
Cisco Modem Adapter (CAB-5MODCM) 700
Soros port hosszabító kábel 200
52X CD-ROM 1000
Canyon 10/100Mbps PCI Fast Ethernet adapter 1200
usb a-b 2.0 kábel 150
SMC ADSL splitter - CPF104IG + telefonkábel 1000
APC SMART-UPS 900XL 10000
IBM 16port HUB (AIU BNC) 6000
PRIMAX joystick 500
300W CODEGEN (PFC) 1500
40GB Maxtor hibás(néha müxik, néha nem) 1000 -
MEgintÉN
csendes tag
Fujitsu Siemens PA 1510 Notebook olcsón!
15,4'' tft fényes kijelző , 1gb ddr2 ram , 80gb sata hdd , 3200 amd sempron 64bit , Dvd-író Multis , Ati Radeon x1100 128-256mb videókártya , fireware , kártyaolvasó , s-video stb....
Ár.: 120ezer ft.
Érd. PRIVÁTBAN -
MEgintÉN
csendes tag
Még valami!!!
Eladó a Tft monitor külön is .
ÁRA: 28ezer ft. (dobozában,garlevéllel,3év garanciával) -
MEgintÉN
csendes tag
Am2 3500+ amd processzor , Asus alaplap , integrált geforce 6150 512mb-os videókártya , 1024mb ram , 250gb sata hdd, Sata 18x asus dvd-író , Floppy , Fekete gyönyörű házban 400w táp , kb 2-hónapos gép , 2év garanciával eladó.
A gép Pécsről való (Infolex)
Monitor Nélkül : 70ezer ft.
17'' normal monitorral : 75ezer ft.
17'' Proview 8ms 3év garos új tft monitorral : 100ezer ft.
Érd. Priviben. Köszönöm. -
MEgintÉN
csendes tag
válasz
s7evcsenko #1903 üzenetére
Küldtem meghívót.
Csáó.
[Szerkesztve] -
magi20
senior tag
Canon 3000-est keresek.
-
Toness
őstag
Pinnacle PCTV-Pro (doboz,távirányító) - 7k
PCI-E Sapphire ATI Radeon x800 256MB GDDR3, doboz, minden tartozék, gari 2007.10.10. - 20k
Creative Inspire T6060 5.1 hangfalszett, doboza is megvan - 13k
Gainward 6200 TC 128MB DDR2 PCI-Express, passzív hűtésű, doboza megvan, garancia: 2009.09.12-ig - 7k
Motorola V3 Black gyári független, doboz, cd, töltő, headset, adatkábel, legújabb soft van rajta, gyári akksi + 1200mah -es akksi, sérülések vannak rajta itt-ott
21k
128mb sdram PC133, 2oldalas - 2k/db (3db)
fekete cd olvasó - 0,5k
creative awe64 isa hangkari - 0,5k
AT ház+táp - 0,5k
usb bluetooth adapter - 1,5k -
Loretto
veterán
válasz
s7evcsenko #1903 üzenetére
Bittorrent topic is ilyenekkel van/volt tele, mint pl. iwiw meghívóért.
-
Iginotus
addikt
Nincs valakinek elfekvöben egy ATX-es háza állo és elöl usb-vel?
Esetleg olyan pci-os usb-s kártya amire ezt az elös usb-t rá lehet dugni -
Gergi
senior tag
Eladó garis Leadtek 7300GT 256mb ddr2 grafkari: [link]
-
Loretto
veterán
Torrentes meghívó vadászat itt sem elfogadott...
Aktív témák
- Politika
- Spórolós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS routerek
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 25
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Softmodolt PlayStation 3 Slim
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest