Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
vatomi
aktív tag
válasz
MEgintÉN #1983 üzenetére
A rádiós hálókártya is a te szakértelmedet dicséri. A driver szerinti alapértelmezett csatornán szegénke semmilyen hálót nem talált de bocs, hogy nem terheltelek vele mert megoldottam a te szakmai segítséged nélkül ami elég kevésnek tűnt mert hozzá sem tudtál szólni csak annyit ''ez valamikor jó volt''. Ha megcsináltatom 12ezerért te meg éppen annyira nem foglalkozol az üggyel mint eddig, akkor buktam. Inkább sosem legyen olyan betűm és elkönyveltelek annak, ami vagy hiába is magyarázkodsz itt! Ha esetleg reagáltál volna időben és nem minden 10. megkeresésemre, talán nem fajulnak idáig a dolgok te ''nagyonkorrektember''!
Aktív témák
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest