Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz Ance #102918 üzenetére

Ebben az esetben akkor marad a szaki sajna.
    A munkadíj arra sok sajnos szerintem, de mindenre az manapság. Tavaly nyár elején egy 6*6os garázs alap ~15cm betonnal szedett-vedett balekokkal volt 1m. Majdnem leraktam a hajam tőle.
    Ezután döntöttem úgy,hogy amit tudunk megcsinalunk magunk, nyilván ott abban sok statika nincs ( egy mobil garázs került rá ), de szerintem magamnak korrektebb melót csináltam volna olcsóbban, mondjuk még úgyis hogy néhány szerszámot béreltem volna hozzá.
    Szerintem hívj el egy 5-7 szakit, aztán amelyik a legkorrektebbnek tűnik és van referenciája,azt bizd meg.
    Ez a hasra ütve x ft mindig lehúzás. A korrekt az, ha levezeti hogy az alapanyag x ft, az miből áll, és hogy mennyi a munkadíj, és azért ő pontosan mit ad. Természetesen mindezt írásban, számlával ( hátha gond lesz 1év múlva. Ne legyen de azért az megnyugtatóbb,meg letagadhatatlan. ) és a tuti az szerintem ha valaki ott áll mellettük és ellenőrzi azt amit mondanak,hogy benne lesz.
    Részemről a bizalmatlanság a sok kóklerből fakad, nem rosszindulatból.
    :R

Új hozzászólás Aktív témák