Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
CPT.Pirk #99421 üzenetére
Én is a lábam miatt bőőőven 20km alatt gondolkodnék csak. Eső viszont nekem nem gond
Állati túrákat csináltunk régen, szakadó esőben is, de akkoriban elszánt voltam nagyon és felkészült... eleve nem hogy gumicsizmában mentem, hanem olyan egybe gumiruhába, ami gumicsizmában kezdődött és kapucniban végződőtt, ilyen bebújos egyberuha volt. Azzal gázoltam nyakig a patakokban is, amikor pl. vízeséseket patakokat, egyebeket fotóztunk. [2 | 3 | 4 | stb, mondjuk itt 18!! éves a legfrissebb kép is!]
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Téma tudnivalók
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Dell Latitude 3410 i3 / 8GB RAM / 256GB SSD több db elérhető
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!