- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s7evcsenko #94863 üzenetére
Kaphatsz véletlenszerű ellenőrzést, akkor kibukhat. De mondhatod, hogy jajj, bocs, elszúrtam. Gondolom akkor letiltják nalad a Scan n Shop-ot és ennyi. Simán belefér nekik gondolom, mondjuk akkurátusan ügyelek, hogy mindent bescanneljek. Ha sokszor van törlés a vásárlás közben, akkor szinte mindig jön a véletleszerű ellenőrzés. Én egyszer kaptam teljes ellenőrzést is. Minden be volt rakva a táskákba. Mondtam, akkor én most elmegyek egy kávéra és mire visszajövök minden így legyen ahogy hagytam, vagy 100 féle cucc. Intéztek egy telefont és törölték.
-
Exian
addikt
válasz
s7evcsenko #94863 üzenetére
Pedig működik. Valószínűleg meg is éri, mert SOKKAL kevesebb pénztárost alkalmaznak azóta. Emlékeztek, a kezdetekkor és utána sok-sok évig mennyi rengeteg pénztár működött a Makai Tescoban? Brutál mennyiségű volt. Most meg? Az önkiszolgálós mellett alig van pár darab. Tehát ami a legnagyobb kiadást jelent minden vállalkozásnak, az emberi erőt spórolják meg. Ez persze munkavállalői oldalról nem épp jó.
Ha lopsz vagy lopni próbálsz, lelked rajta
Amúgy időnként van random ellenőrzés, amikor az önkiszolgáló pénztárnál beolvastatod a dolgokat, nagyritkán ellenőrzést kér, olyankor jön pénztáros és ellenőriz 4-5-6 terméket, addig nem enged fizetni. Nagyon NAGYON ritkán meg olyan is van, hogy az összes terméket ellenőriznie kell, de ilyen talán 2-szer volt az évek során.
Hcl: te nagyon ellenzed ezt a dolgot látom, sebaj, nyilván nem kell, hogy mindenkinek ez jó legyen. Én mindenesetre nem vagyok a szabadidőm, meg az energiám ellen. Kisbevásárlásokat mi is helyi kis boltokban oldjuk meg. A nagyoknál viszont ez nagyon jó, hogy négyszeri fogdosás helyett csak egyszer fogok meg mindet a boltban.
Ásványizet speciel pont nem veszünk, teljesen jó a csapvíz Pécsen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Napelem
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mafia: The Old Country - Íme a hivatalos gépigény
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy ruhás topik
- Milyen monitort vegyek?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- OTP Bank topic
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Hibás Sony A6000 (sn: 6323299) alkatrésznek - kérlek olvass leírást alaposan
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest