Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Ance

őstag

válasz s7evcsenko #94863 üzenetére

Kaphatsz véletlenszerű ellenőrzést, akkor kibukhat. De mondhatod, hogy jajj, bocs, elszúrtam. Gondolom akkor letiltják nalad a Scan n Shop-ot és ennyi. Simán belefér nekik gondolom, mondjuk akkurátusan ügyelek, hogy mindent bescanneljek. Ha sokszor van törlés a vásárlás közben, akkor szinte mindig jön a véletleszerű ellenőrzés. Én egyszer kaptam teljes ellenőrzést is. Minden be volt rakva a táskákba. Mondtam, akkor én most elmegyek egy kávéra és mire visszajövök minden így legyen ahogy hagytam, vagy 100 féle cucc. Intéztek egy telefont és törölték. :D

• Exian

addikt

válasz s7evcsenko #94863 üzenetére

Pedig működik. Valószínűleg meg is éri, mert SOKKAL kevesebb pénztárost alkalmaznak azóta. Emlékeztek, a kezdetekkor és utána sok-sok évig mennyi rengeteg pénztár működött a Makai Tescoban? Brutál mennyiségű volt. Most meg? Az önkiszolgálós mellett alig van pár darab. Tehát ami a legnagyobb kiadást jelent minden vállalkozásnak, az emberi erőt spórolják meg. Ez persze munkavállalői oldalról nem épp jó.

Ha lopsz vagy lopni próbálsz, lelked rajta :)

Amúgy időnként van random ellenőrzés, amikor az önkiszolgáló pénztárnál beolvastatod a dolgokat, nagyritkán ellenőrzést kér, olyankor jön pénztáros és ellenőriz 4-5-6 terméket, addig nem enged fizetni. Nagyon NAGYON ritkán meg olyan is van, hogy az összes terméket ellenőriznie kell, de ilyen talán 2-szer volt az évek során.

Hcl: te nagyon ellenzed ezt a dolgot látom, sebaj, nyilván nem kell, hogy mindenkinek ez jó legyen. Én mindenesetre nem vagyok a szabadidőm, meg az energiám ellen. Kisbevásárlásokat mi is helyi kis boltokban oldjuk meg. A nagyoknál viszont ez nagyon jó, hogy négyszeri fogdosás helyett csak egyszer fogok meg mindet a boltban.

Ásványizet speciel pont nem veszünk, teljesen jó a csapvíz Pécsen.

Új hozzászólás Aktív témák