Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- 
			  LOGOUT BUÉK!   
Új hozzászólás Aktív témák
- 

samu2062 senior tag válasz  windlord

üzenetére windlord

üzenetéreIgen,tudom.Nem is ezért gondoltam így,hanem mert valahogy jobban szeretek közvetlenül az érintett emberekkel kommunikálni,érdeklődni meg ilyesmi.Könnyebb időpontot egyeztetni,azonnal tud válaszolni a "kacifántos" kérdéseimre és lehet egyezkedni. CPT.Pirk én is hányszor jártam így... 
 És ami még bosszantó,hogy ahogy elém ér,bevágja a motort a kocsim elé,holott szabad a pálya és még 200 métert előrébb mehetne,és szép lassan visszajöhetne a saját sávjába.
 Sokszor ezek,úgy megijesztették a mögöttem ülő kislányomat,hogy sírva fakadt.De még én is meg tudok ilyedni hirtelen,mert volt,hogy észre sem vettem,hogy jön,mert annyira gyorsan sacc/kb. 200-al érkezik meg,tényleg,mint ha a semmiből eléd robbanna,kurva nagy hanggal.
 Ilyenkor azért megfordul az ember fejében,hogy ha ferrarija lenne,utána rongyolna,és felkúrná a levegőbe a seggrakétájával együtt.
- 

válasz  windlord

üzenetére windlord

üzenetéreKivéve, amikor az ingatlanos cég az adatbázis böngészéséért is ötezret kér... Ott fordultam ki, ahogy ez elhangzott  @IO.sys : Egyszer vittem én a kb. 20 éves akkori autómat, persze előtte rendberakva - sima ügy volt. UTána inkább szerelő vitte, mert nekem túl sok macera és idő lett volna, ő összerakta, amit kellett, és el is vitte. 
 Én is költöttem több százezret néha autójavításra, de úgy amúgy, a 15 év alatti költségekből max. ha egy új kisautó jött volna ki. Ha meg azért az aktuális 1-300 ezerért másik használtat veszek, ugyanúgy egy roncsom lett volna. Így meg nem volt gányolás (vagy ha volt, én csiáltam ) benne egy idő után. ) benne egy idő után.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Janoska26
 Janoska26