Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IO.sys
őstag
Ez a 400k, de inkább 500 egy db szerelőnél lett ráköltve, aki mindent csinált, csak a műszakira nem készítette fel, az autó se volt a legtutibb a beavatkozások után. Úgy hívtam, hogy az egymilliós corsa. Többen mondták, hogy fejőstehénnek használ, ami egy idő után gyanús lett nekem is. És a végén ő vitte el műszakira, ő adott az én pénzemből a műszakisnak 25.000-et
és akkor láttam utoljára. Utána az autót anyámnak adtam (ő választotta, nem hitte el, hogy sok a baj vele), nála még kétszer megállt, most jó. És ő egy nagyhírű márkaszervizes, írtam róla már korábban itt csúnyákat, de törölve lett gondolom méltósági okokból. Nincs bajom azzal, ha rá kell költeni ennyit, csak akkor az legyen olyan, mintha ráköltöttek volna ennyit... Az új szerelőnél az új autóra otthagyni 100.000-et életem egyik legjobb üzlete volt. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Vegyél régi, de már színre fújt lökhárítós szériás Swiftet olcsóért. Ha a karambolt nem számítjuk akkor elpusztíthatatlan, csak tankolni kell bele (ráadásul a jobbfajta benzint a kúton, mert jobban megy vele és kevesebbet fogyaszt azzal, mint a simával
).M_AND_Ms: "a semmiből jött"...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- World of Tanks - MMO
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 5 8400F 32GB DDR5 512GB SSD 1TB HDD RX5700XT 8GB!
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black - Garancia: 2034.10.07 ALZA
- ÚJ Nvidia RTX 2060 super 8GB GDDR6 Ryzen 5 8400F Zen 4 12x4.7Ghz/32GB DDR5/512Gb/1TB M.2 SSD/2ÉV
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 5080 AMP Extreme INFINITY ULTRA
- Rog Ally Z1 Extreme
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
és akkor láttam utoljára. Utána az autót anyámnak adtam (ő választotta, nem hitte el, hogy sok a baj vele), nála még kétszer megállt, most jó. És ő egy nagyhírű márkaszervizes, írtam róla már korábban itt csúnyákat, de törölve lett gondolom méltósági okokból. Nincs bajom azzal, ha rá kell költeni ennyit, csak akkor az legyen olyan, mintha ráköltöttek volna ennyit... Az új szerelőnél az új autóra otthagyni 100.000-et életem egyik legjobb üzlete volt.
Janoska26