- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
válasz
ugyeletes #63052 üzenetére
Ja, van pár érdekes eset. A körforgalmas videóról jut eszembe, hogy engem meg az első idei bicajos utamon csaptak el majdnem a Keszüi-Nagy Imre körforgalomnál. Jövök le tempósan a Keszüi útról, látom hogy balról semmi nem jön, ezért bevágódok a körforgalomba, lentről meg meg sem várja hogy kihajtok-e a pláza felé vagy sem, behajt mellém egy kocsi és betolt a belső padkáig. Utána se vészvillogás, se semmi, megy tovább az ökör. Gondoltam a kistesco-nál utolérem, de mivel pirosat kapott volna inkább elment a LIDL-ig és a MOL kút felett jött vissza a Nagy Imréig. Ott ment el megint előttem, mutattam neki valamit, de azért szívesen elbeszélgettem volna vele.
-
air
nagyúr
válasz
ugyeletes #63052 üzenetére
Örülnék, hogy megúsztam.
Sajnos hülyék mindig is lesznek. Bizonyos szituációk pedig, sajnos néha a vétlenek számára teljesen elkerülhetetlenek.(#63053) M_AND_Ms
"Ez egy íratlan szabály."Az íratlan szabályt hívják szokásnak. Szerintem a KRESZ nem tartalmaz íratlan szabályokat. Most pedig a szabályosságról volt szó.
"Én nem írtam semmi olyanról, hogy szabálytalanul kellene közlekedni, vagy mégis?"
Pontosan azt írtad, hogy íratlan szabály szerint kell közlekedni. Ez szerintem ezt jelenti, hogy szokásból. És pont ez az egyik legnagyobb veszélyforrás szerintem, amikor az ember szokásból vezet. Aztán hopp, éppen megváltozott valami forgalmi rend, és kész a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gyúrósok ide!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Energiaital topic
- RAM topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest