Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Exian

addikt

válasz Stirlitz #47465 üzenetére

Amiket Te leírtál, az már a mi szemszögünkből egy magasabb kategória, ha úgy vesszük. De ezt a fizetésed is mutatja, teljesen rendben van így, amit leírtál. Mi ugye összesen gazdálkodunk ennyi pénzből, így mi kicsit szerényebben, de ugyanígy megvettünk anno mindent. Annyi, hogy most, a 3. gyerkőcnek - lehet megkövezni - 2500 Ft-ért vettük a kiságyat, használt, ezer éves, nem is túl szép, DE a célnak tökéletesen megfelel. Az első gyereknél speciel vennünk sem kellett, kaptunk kölcsön (szinte minden mást is). A második gyereknél szintén "vaterázva" (bocs ph apró) lett a kiságy, annál nagyon jól jártunk mondjuk, egy zsír új darabot sikerült elnyernünk 5000 Ft-ért, az nagyon szép volt, rajta is volt még az eurós árcímke, amin 100 júró állt, szóval nem volt egy olcsó darab. Azt hiszem 1.5 évre rá 6000 Ft-ért "vateráztuk" el, szóval még nyertünk is rajta :) Na száz szónak is egy a vége, kevesebb pénz az hoz ilyen dolgokat valóban, hogy az ember olcsóbban, használt dolgokkal oldja meg a kellékeket. A babakocsink egyébként még mindig ugyan az, amelyik az első gyereknél volt, azt is használtan vettük, azt hiszem 18.000 Ft-ért, de tökéletes állapotban volt akkoriban. Mostanra már ( 6+2 év és 3 gyerek után (előző tulaj 2 évig használta)) le van azért lakva, DE működik, használható és nem dobtuk el, munkába fogtuk most is :) Ugyanakkor talán, ha picit magasabb havi pénzmaggal rendelkeznénk, esetleg új, drágább dolgokat vettünk volna, de teljesen alkalmazkodik az ember a lehetőségek szerint. Ez nálunk tök természetes, és így azért ellehet lenni valahogy. És nem is olyan túl rossz "valahogy".

Egyébként jó babavárást kívánok :) Nekünk friss az élmény, épp most volt 1 hónapos a fiúnk. De ugyanakkor könnyen lehet, hogy az utolsó babavárós élményünk volt.

• MrSealRD

veterán

válasz Stirlitz #47465 üzenetére

+1

Pontosan erre gondolok én is! Végre egy konkrét példa... :R
    Én nem tudtam ezt ilyen jól érzékeltetni, de voltak akik csak a felesleges igényekig jutottak el.

Egyébként én sem beszélnék le senkit mi is több gyereket szeretnénk, csak éppen nem egyik napról a másikra vágunk bele...Ahogy mondod meg kell gondolni.

Új hozzászólás Aktív témák