- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Könnyű légierő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Talaria tuning
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
szerintem szokás kérdése ,hogy melyiket szereted
egy biztos,ha hozzászoktál a 640x480-hoz nem fog tetszeni a QVGA utána
az pedig tuti ,hogy netezni normálisan csak vga-n lehet,qvga kínszenvedés -
flogidcpp
tag
várom még hozzászólásaitok, véleményeteket sok-sok kíváncsísággal
[Szerkesztve] -
kovsol
titán
szerintem ha sikerül kezed közé kaparintani esetleg a készülékeket pdf el próbáld meg, mert doc nál még jó lehet a kicsi felbontás is, és ott lehet igazítani a sorokat a kijelzőhöz
míg a pdf nél ilyet nem lehet
vagy csak én nem találtam még olyan progit ami ezt megcsinálja -
törölt tag
én úgy ítélem meg, hogy felhasználás és képernyőméret függvénye az optimális felbontás.
szvsz kis képernyőre felesleges a nagyobb felbontás, illetve csak akkor, ha sokat netezel. nem ad annyi plusszt. nagyobb kijelzőn esztétikusabb látvány a nagyobb felbontás.
Amit még fontosnak tartok: kézbe kell venni ilyet is, olyat is, mert leginkább azért az embertől függ. Ha:
- azt mondod a nagyobb felbontás láttán, hogy WOW és megint WOW, akkor érdemes
- azt mondod a nagyobb felbontás láttán, hogy hát igen, ez szebb, akkor nem éri meg, mert megszokható a kisebb felbontás is, és utána ütni fogod a fejed a falba, hogy sokat adtál ki.
szerintem. -
flogidcpp
tag
Kedves Tagtársaim!
PDA vásárlásra szántam el magam. Nézegetve a ''piaci'' kínálatot nagy különbséget látok az újabb PDA-k és régebbi társaik felbontása tekintetében (240*320 vs 480*640).
Akinek van némi tapasztalata különböző felbontású PDA-k között, megköszönném, ha megosztaná velem, mivel jelentős árkülönbség mutatkozik a modellek között. Megéri-e jobb felbontású készüléket venni jóval drágábban (lásd Pocket Loox 520 vs 560/720)?
Előre is köszi.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Napelem
- LEGO klub
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Fotók, videók mobillal
- Energiaital topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- SFF PC - 14. gen./ 32 GB DDR5/ 250 GB SSD/ Gt 710
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- Arctic Gamer - Intel Xeon E5-2630 V4 / RX 480 8GB Nitro+ / 16GB DDR4 / 512GB Nvme - VADI ÚJ GÉP
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi VectorV100R RGB TG 750W
- Apple Watch Series 11 46mm GPS+Cellular , Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1500R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest