Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Aktív témák
-
Pipó
őstag
Ha Valaki mégis tudna ilyen progit, ne szégyenlősködjön.
Üdv, Pipó -
Pipó
őstag
Szóval, van ilyen program?
Üdv, Pipó -
Pipó
őstag
Az alaplapom Via KT333 chpsetes, úgyhogy NV System Utility kilőve. Sajna a win-es Aida is, mivel nem adja ki ezt az értéket.
-
Pipó
őstag
Sziasztok!
Van egy Abit kx7 333 alaplapom, benne egy thorton 2200+, amin a szorzó nem állítható. A lap azonban támogatja az 5/2/1 leosztást, így szeretném 166-os fsb-n járatni a procit. Kipróbáltam, menne is 2250 MHz-en, azonban a Sandra iszonyat magas agp és pci frekvenciákat mér, ami szerintem nem valós. Aidát próbáltam még, de az meg nem méri ezt az adatot. Tud valaki egy megbízható programot ennek a mérésére?
Még egy kérdésem van. Ha csak 160 MHz-et akarok beállítani és ezt 5/2/1 arányban leosztani (így nem melegedne annyira) okozna-e gondot, hogy az agp és a pci kevesebben menne, mint a szabvány?
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv,Pipó
Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Mobil flották
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alienware 17r4 olvass
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest