Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Köszönöm, hogy segítesz!
A táp alatt van, és én is gondoltam rá, de...
Annak értelem szerűen szívni kéne kifelé a házból, és attól tartok, hogy ez pont bezavarna annak, hogy a táp ventije is onnan szedi a levegőt. Vagy a kettő nem zavarná egymást?
Abban, hogy ezt a hőmérsékletet 26-28 fokos környezetben is tartani fogja, abban nem lennék olyan biztos. Ezért is akarok betenni egy plusz ventit, annak ellenére, hogy szeretem, ha halk a ház, (most csak a proci hűtőt hallani).
A 8 centisnek nincs hangja, nem tudom milyen venti (talán spire), de alacsony fordulaton megy, egyáltalán nem hallani.
A hátsó kártya helyből hiányzik jó pár takarólemez, bár ez szerintem (és megint csak szólok, hogy nem értek hozzá) inkább rossz, mint jó, mert így nem egyértelmű a légáram. Van aki takar minden felesleges lyukat.
A fő hűtendő terület a winchester, az tuti 40 fok fölé megy nyáron, azt meg kell oldanom mindenképp. A proci másodlagos, abban van tartalék, athlon XP-nek nem olyan rossz hőmérséklet ez. A videokártyát nem tudom, nem méri a szenzor, de passzívnak passzív, így biztos nem hűvös. Most arra gondolok, hogy a kártya alá tenném a ventit, hátha leszívja a vinyóról is a meleget, meg a videokártya hűtésébe is besegítene.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen autót vegyek?
- Nagy csokor frissítéssel kíván jó hétvégét a Samsung
- További aktív témák...
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest