Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DeFranco

nagyúr

válasz Cobra. #318 üzenetére

Köszönöm, hogy segítesz!

A táp alatt van, és én is gondoltam rá, de... :)

Annak értelem szerűen szívni kéne kifelé a házból, és attól tartok, hogy ez pont bezavarna annak, hogy a táp ventije is onnan szedi a levegőt. Vagy a kettő nem zavarná egymást?

Abban, hogy ezt a hőmérsékletet 26-28 fokos környezetben is tartani fogja, abban nem lennék olyan biztos. Ezért is akarok betenni egy plusz ventit, annak ellenére, hogy szeretem, ha halk a ház, (most csak a proci hűtőt hallani).

A 8 centisnek nincs hangja, nem tudom milyen venti (talán spire), de alacsony fordulaton megy, egyáltalán nem hallani.

A hátsó kártya helyből hiányzik jó pár takarólemez, bár ez szerintem (és megint csak szólok, hogy nem értek hozzá) inkább rossz, mint jó, mert így nem egyértelmű a légáram. Van aki takar minden felesleges lyukat.

A fő hűtendő terület a winchester, az tuti 40 fok fölé megy nyáron, azt meg kell oldanom mindenképp. A proci másodlagos, abban van tartalék, athlon XP-nek nem olyan rossz hőmérséklet ez. A videokártyát nem tudom, nem méri a szenzor, de passzívnak passzív, így biztos nem hűvös. Most arra gondolok, hogy a kártya alá tenném a ventit, hátha leszívja a vinyóról is a meleget, meg a videokártya hűtésébe is besegítene.

Új hozzászólás Aktív témák