Hirdetés
- AuraSync kibeszélő topic
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hellboy
csendes tag
Igaz tényleg kaptam sms-t a regisztáricókor csak a kétfaktoros azonosításhoz nem állítottam be a telfonszámot.
Szóval nem kamu, a saját telfonom és még létező szám, csak a kétfaktoros
bejelntkezést nem vállaltam be.Köszi a segítséget és a szakértői topic vezetésedet V/.
Annyit nem értettem, hogy miért nem egedte a kártya megadása
nélküli vásárlást a Paypal.
35eFt-s vásárlási összeg volt és volt 38eFt az egyenlegem, és még be is állítottam
hogy elsődlegesen a paypal egyenlegből próbálja a vásárlást teljesíteni.[ Szerkesztve ]
"sok irodában megfordulok... Gondolom megbízhatóak"
-
hellboy
csendes tag
Bocsánat nem mentem tovább a linkre
[link]
akkor ha jól látom ez az Erstés oldal ahol a sms után + netbank jelszóval
lehet majd tovább lépni. Így gondolom az sms-t is a banknál lévő számra kapom.
Erste oldaláról:
Érvényes E-csatorna jelszavának bekérését minden esetben megelőzi az Internetes vásárlás ellenőrző SMS-kód kiküldése. Internetes vásárlás ellenőrző SMS-kód küldés nélkül nem kérjük be E-csatorna jelszavát.
E-csatorna azonosítóját kártyás vásárlás jóváhagyásakor soha nem kérjük be
Az Internetes vásárlás ellenőrző SMS-kód és az E-csatorna jelszó megadására szolgáló oldal minden esetben az Erste Bank saját oldala, melyre a kereskedői vásárlás során irányítják át."sok irodában megfordulok... Gondolom megbízhatóak"
-
hellboy
csendes tag
válasz PROTRON #43213 üzenetére
Nem akarnám én kártyával használni, de hiába volt pénz az egyenlegem
amikor vásároltam volna és fedezte volna teljesen az egyenleg a vásárlás összegét
(pont ezért utoltam az ucb szla-ra, hogy kártya nélikül tudjak egyenlegből vásárolni)
maga Paypal nem hajtotta végre a vásárlást addig amig a kártyát nem adtam hozzá az accounthoz.Milyen storyk voltak a telfonszám nélküli használatról, azért első körben talán a
jelszavadat meg kellene szerezni a csalóknak nem?
Persze tudom hogy nincs lehetetlen.
Ezért is jó ha nem nagy a napi limited,
Ha valami nagy összegű dolgot vennék, akkor megnövelném a vásárlási limitet.
Maga ez az erős ügyfélhitelesítés lenne az pont ami megakedályozza hogy
illetéktelen lopjon pénzt a kártyád használatával.Telefonszámot meg azért nem adtam meg a Paypal-nál mert tavaly
még azt olvastam hogy ott is gondok vannak pl ha megváltoztatod és
a karanténos supporjuk nem az igazi.Szóval maga ez sms küldés - erős hitelesítás nem világos:
hogy a Paypal is küld egy sms-t vagy a MC/Visa jöváhagyási oldalára megyek és a banki sms-t kell megadni ott vagy a banknak az oldalára navigál majd a Paypal."sok irodában megfordulok... Gondolom megbízhatóak"
-
hellboy
csendes tag
Szia V/ !
" legyen pontos a telefonszáma és várja a két jóváhagyási képernyőt"
Milyen jóváhagyási képernyőröl van szó? A banknak egy oldaláról?
Ha nincs Paypal-on telfonszám beállítva, akkor hova küld sms-t?Jól gondolom hogy minden kártyás vásárláskor ezt végig kell csinálni havonta?
" feladott egy listát hogy válasszam ki a tranzakciókból azt, amit ezzel a kártyával fizettem"
Ha nem vásároltam még a kártyával akkor milyen listát fogok kapni,
volt lehetőség arra hogy egyik tranzakció sem valid ?Tavaly már használtam a Paypal accountom, csak azt csinátam hogy az
UCB-s számlára utaltam és a paypal egyenlegemből fizettem, szóval
a kártyámat (ami időközben le is járt) nem használtam még netes vásárlásra."sok irodában megfordulok... Gondolom megbízhatóak"
-
hellboy
csendes tag
Sziasztok!
Ha lejárt a kártyám és újból megadom a lejártai időt és cvc kódot,
akkor a Paypal fog egy próba terhelést végezni rajta.
Gondolom ezt majd erős ügyfélhitelesítéssel kell jóváhagyni.
Viszont ha nincs mobilbankom, akkor hogy fog ez működni?
Az appstore-ban olvasott kommentek alapján próbálnám elkerülni,
hogy a George-t telepíteni kelljen."sok irodában megfordulok... Gondolom megbízhatóak"
-
hellboy
csendes tag
Szia V/
"Az is tény hogy vannak helyek ahol nem lehet a PayPal-al úgy fizetni ha nincs hozzárendelve kártya."
Ez abban nyilvánul meg, hogy Paypal gomb után bejelentkezve
kéri, hogy adjuk meg kártya számot ?Végül regisztráltam,
Paypal egyenlegemen is megvan már EUR-ba átkonvertálva
(elsődlegesnek beállítva) vásárláshoz szükséges pénz.
Mégis kéri a credit card számot.Kérdés ha most megadom és nem várom meg az igazolást
akkor működni fog?
Vagy szépen végig kell vinni a Kártya hozzáadás-t (1$ és 400Ft -os lépések)?"sok irodában megfordulok... Gondolom megbízhatóak"
-
hellboy
csendes tag
A limitálást arra értettem hogy pl vennék egy software-t 50eFt (EUR váltás értéke)
Csinálok egy paypal accountot ráutalom a 100eFt- vagy első körben csak
mondjuk az 55eFt (+5eFt esetleges fee-k miatt, ami mint vásárló
nem kellene hogy keletkezen esetemben)
Megpróbálom megvásárolni a software-t, de mivel nincs bankkártya/számla
bállítva vagy nem fogja engedni a vásárlást, vagy az eladónak nem
fogják átküldeni a pénzt így én sem kapok licensce key-t a software-hez."személyazonosság igazolás bekérésével,"
akkor ez mit is jelent, be kell scanelnem a személyimet?"sok irodában megfordulok... Gondolom megbízhatóak"
-
hellboy
csendes tag
"személyazonosság igazolás bekérésével, azt viszont meg kell csinálniuk."
Ez hogyan történik?Ha a feltöltés alpaján látják, hogy milyen bankszámláról utaltam a pénzt.
És a vásárlással (software) egy nagy IT cégnek küldök pénzt.De vannak olyan félelmeim, hogy bankkártya/számla hozzácsatolást
nem fogom tudni elkerülni.[reddit]
A reddit-et olvasgatva azt látom, hogy nagyon nem foglalkoznak az ügyfelekkel.
Valahol olvastam az is hogy kiszervezik a telefonos supportot (Philippines-t írtak)Ha engem nem is limitálnak mint vásárló,de lehet az eladói oldalra nem küldik át a pénzt.
Így a kihagyáson is gondolkozom e válságos időszakban, és vállalva a kockázatot inkább a kártyammal fogok vásárolni."sok irodában megfordulok... Gondolom megbízhatóak"
-
hellboy
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon jó ez a topik, köszönet a összefoglaló készítőinek.Azt szeretném tudni, hogy jól értelmezem a leírtakat:
Egy évben 1-2 alkalommal szeretnék vásárolni majd paypal-al, a vásárlások összege nem lenne több 100.000 Ft-nál.Összefoglaló elején:
"A pénz küldés és fogadás havi, éves szinten limitált ... kb. 811221 Ft 2020 február"
Tehát regisztrálok a paypal.com oldalon és egy évben 811 eFt-ot küldhetek-fogadhatok a paypal egyenelegemből?
A Withdrawal limit (csak ott látok havi limitet is) az paypal egyenleg bankszámlára történő átutalását jelenti?Ha ez így van, akkor a 100eFt-s vásárlás bőven belefér az éves 811 eFt-s Sending limit-be.
Van Sending limit havi szinten is?
Így nem is kell hozzárendelnem paypal accountomhoz sem a bankkártyámat, sem a számlaszámomat?Csak fel kell töltenem a paypal egyenlegemet (Top Up/Transfer Money) egy banki utalással a paypal Unicredit-nél vezetett számlájára?
A feltőltés még most is 1-3 munkanap? (12. Kérdés: Hogy tudom feltölteni a PayPal egyenlegemet? - válaszában már csak 1-2 nap van)
Esetleg még ettől is több most a járvány miatt?Tehát 100eFt-os vásárlás előtt csak azt az 1-2 napot kell belekalkulálnom?
Illetve ha egszerre feltöltöttem a 100eFt-ot és az már látszik a paypal egyenlegemen, akkor azt utána bármikor levásárolhatom?Ha pedig a vásárlás EUR-ban lesz akkor a javasolt
"10. A PayPal deviza egyenlegek közti váltás" alpján a HUF egyenleget EUR-ba váltani?
"Az oka a következő: vásárláskor más -kedvezőtlenebb- árfolyammal számolja a devizát, mint az egyenlegek közti váltás esetén"
Akkor elmondható, hogy
- legrosszabb árfolyam a paypal exchange rate vásárláskor
- picit jobb a balance conversion
- még jobb ha van bankkártya kapcsolva és kártyakibocsátó árfolyama
Az balance conversion átváltáshoz gondolom nem feltétel, hogy legyen bankkártya/számla házzárendelve az accounthoz."sok irodában megfordulok... Gondolom megbízhatóak"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- INTEL I5 10400F + 2X4GB RAM + GIGABYTE B650 lap.
- ACER Gateway DT55 AMD Athlon II X2 260 3.2Ghz 7GB DDR3 1333Mhz 750GB HDD 120GB SSD EN8500GT
- GIGABYTE B650 ALAPLAP + INTEL I5 10400F + 2X4GB RAM
- Fujitsu Esprimo P7936 8GB 1333Mhz RAM 128GB SSD 500GB HDD E8400 3GHz GT 610 2GB GDDR3
- Huawei Mate 50 Pro CSERE és GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest