- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
novi68
tag
Sziasztok! Fentebb leírtam,hogy még mindig nem tudtam visszaszerezni a pénzem,amit bankszámláról utaltam a Paypal fiókomhoz tartozó számlára,majd ügyesen-a pénz megérkezése előtt be is zártam a fiókomat... Voltam az OTP-ben-ahonnan utaltam az Unicredites számlára-,kértem pénzvisszahívást,mivel a fiókzárás pillanatában még nem volt a Paypal-os számlámon az egyenleg,de nem történt ezidáig semmi. Tehát a pénzem valahol megrekedt,mint anno Neo a két világ között,de szeretném visszaszerezni... Mi tudok tenni ez ügyben szerintetetek? Köszönöm!
-
novi68
tag
Szia. Még mindig nem tudtam semmire jutni a volt Paypal fiókommal kapcsolatban,aminek a számlájára pénzt utaltam,majd ügyesen a pénz lekönyvelése előtt lezártam a fiókom. Voltam az anyabankban-OTP-,ott indítottak egy visszaigénylési folyamatot,de a mai napig nem reagált senki,akinek kellett volna..(Unicredit,vagya Paypal...?) Szerinted hogyan menjek tovább,a pénzem valahol elveszett az éterben,de szeretném visszakapni... A volt fiókomat vissza lehet esetleg állítani? Köszönöm!
-
novi68
tag
válasz
ottalai #43203 üzenetére
Szia,remélem,igen.... A sajnálatos módon lezárt Paypal fiókomhoz volt megadva egy számlaszám,ahova utalhattam pénzt,ha valamiért nem működött a kártyás dolog. Utaltam is,de a jóváírás előtt (majd 2 nap) lezártam a fiókom,tehát nem tudják az ahhoz a fiókhoz tartozó kereskedői azonosítóhoz rendelni az összeget. A megadott számlaszám Unicredites volt...
-
novi68
tag
Sziasztok,korábban írtam,hogy mit tettem meggondolatlanságom okán,nevezetesen,hogy utaltam a Paypal fiókomhoz megadott számlaszámra egy összeget,mert szerettem volna vásárolni. Aztán miközben vártam,hogy jóváírják az összeget,véletlenül bezártam a fiókomat. Írtam a Paypal-nak,hogy szeretném visszakapni a pénzem,de ezt írták,nem tudom,mit lépjek a továbbiakban: " Üdvözöljük a PayPal-on! A nevem Ionela, és itt vagyok, hogy segítsek. Először is szeretném megköszönni, hogy a rendszerünket választotta a fizetések teljesítésére, nagyra értékeljük. Az e-mailje alapján megértettem, hogy átutalt pénzt bankszámlájáról a PayPal számlájára, majd bezárta a PayPal számláját Sajnálom, hogy hallottam, hogy szembesül ezzel a problémával, és megérzem az ügy fontosságát az Ön számára. Kérem, engedje meg, hogy ezt tisztázzam Önnek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a feltöltés sikeres legyen, bankszámlával kell rendelkeznie a PayPal számlánkon, és ha számlájához van kapcsolva bankszámla, nem tudja bezárni a fiókját, mivel belső rendszerünk leáll Ön. Javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot bankjával, és kérje meg őket, hogy nyissák meg az alapjait, mivel az Ön pénzét nem vitték át zárt számlára. Azért is, mert a számlája zárva van, nem tudok nyomot nyitni a rendszerünkben lévő pénzeszközein. Ezúton szeretném megköszönni türelmét és továbblépését, remélve, hogy problémája a lehető leghamarabb megoldódik." Köszönöm!
-
novi68
tag
Sziasztok,annyit szeretnék kérdezni,hogy egy 2 nappal ezelőtt lezárt PP számlámat vissza tudom aktiválni valahogy? Kaptam egy e-mailt ezzel kapcsolatban,hogy ha nem én adtam meghatalmazást a számla lezárására,kattintsak egy linkre... Nem mentem sokra vele . Azért lenne fontos,mert-mint korábban megírtam- utaltam bankon keresztül egy PP számlára pénzt,amit 1 nap alatt sem írtak jóvá, közben erről megfeledkezve,töröltem a fiókom....
-
novi68
tag
Köszönöm az infót,ezek szerint nem bukom el a pénzt,legfeljebb a rendelt árut... Megcsináltam egyébként az új dolgokat a bankomnál,mégsem oké a dolog,pedig biztosan tudom,hogy kb 2 éve fizettem vele az Ebay-en.. Mi a leggyorsabb megoldás,hogy azonnal ott legyen a pénz a Paypal számlámon? Köszönöm!
-
novi68
tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni.... Ebay-en szeretttem volna vásárolni,de a bankkártyámat (OTP Maestro) visszadobta a rendszer,erre utaltam a bankomból egy a Paypal által megadott számlára egy megadott azonosítóval... Ez már egy napja volt,egyelőre semmi... Közben töröltem ezt a fiókomat,hogy tudjak rögzíteni egy másik bankkártyát-amit szintén visszadobott a rendszer...
Szóval az általam elutalt összeggel mi lesz,mert abból szerettem volna kifizetni a megrendelt árut...? Az új Paypal fiókomban megjelenik ez az összeg,ha végre-valahára elkönyvelik Paypalék? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- NBA és kosárlabda topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nintendo Switch 2
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Mobil flották
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest