Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crestol
tag
Sziasztok!
Reméltem hogy nem kell ide fordulnom, de eljött az idő és kicsit kétségbe vagyok esve, eddig minden más rendszert hibáztattam, de a Paypal-t nem.
Aztán a napokba történt egy furcsa dolog amire összeállt a kép, de a hiba nem tudom hol lehet..
Nos a szituáció annyi hogy rendeltem öcsémnek online kreditet egy játékba (epicgames), és nem érkezett meg neki viszont a pénzt levonták a számlámról, persze a paypal kiküldte a szokásos bizonylatot róla, mondjuk ennek már több mint 2 hete, és a mai napig semmi....
Aztán rendeltem magamnak 2 napja egy pár cuccot kínából a Tinydeal-ről, és egyszerűen kifizettem paypallal, a számlámról szint úgy levonták, paypal kiküldte a bizonylatot, de az oldalon ahonnét rendeltem továbbra is az van hogy nincs kifizetve!?
Ez hogy lehet?
Furcsaság az hogy korábban testvéremnek rendelt kreditekről szinte azonnal az epicgames is kiküldte a számlát, és jóvá írta az összeget. Most csak hasonlót se kaptam, és ugyan ez a szituáció a TinyDealről rendelt dolgokkal is, korábban amikor kifizettem a termékeket, kaptam egy számlát az oldalról is, és szinte azonnal elkezdték feldolgozni a rendelésemet.Nem hibáztatom a Paypal-t hiszen mindig működött nekem, soha nem voltak ilyen jellegű problémáim, sőt lehet hogy a hiba épp nálam van!
Kérlek szépen titeket, segítsetek!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fotók, videók mobillal
- Macska topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jackson elektromos gitár
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest