Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Crestol

tag

válasz V/ #40241 üzenetére

Elképesztő gyors válasz! Köszi!

Igen le van vonva ténylegesen látszódik is, a paypal és a bank rendszerében is.

Tegnap írtam a Tinydeal-nek hogy nézzenek utána, korábban ezt meg tettem az epicgames-nek is már hozzávetőleg 14 napja, válasz 0. :W

• Crestol

tag

Sziasztok!

Reméltem hogy nem kell ide fordulnom, de eljött az idő és kicsit kétségbe vagyok esve, eddig minden más rendszert hibáztattam, de a Paypal-t nem.
    Aztán a napokba történt egy furcsa dolog amire összeállt a kép, de a hiba nem tudom hol lehet..
    Nos a szituáció annyi hogy rendeltem öcsémnek online kreditet egy játékba (epicgames), és nem érkezett meg neki viszont a pénzt levonták a számlámról, persze a paypal kiküldte a szokásos bizonylatot róla, mondjuk ennek már több mint 2 hete, és a mai napig semmi....
    Aztán rendeltem magamnak 2 napja egy pár cuccot kínából a Tinydeal-ről, és egyszerűen kifizettem paypallal, a számlámról szint úgy levonták, paypal kiküldte a bizonylatot, de az oldalon ahonnét rendeltem továbbra is az van hogy nincs kifizetve!?
    Ez hogy lehet? :F
    Furcsaság az hogy korábban testvéremnek rendelt kreditekről szinte azonnal az epicgames is kiküldte a számlát, és jóvá írta az összeget. Most csak hasonlót se kaptam, és ugyan ez a szituáció a TinyDealről rendelt dolgokkal is, korábban amikor kifizettem a termékeket, kaptam egy számlát az oldalról is, és szinte azonnal elkezdték feldolgozni a rendelésemet.

Nem hibáztatom a Paypal-t hiszen mindig működött nekem, soha nem voltak ilyen jellegű problémáim, sőt lehet hogy a hiba épp nálam van!
    Kérlek szépen titeket, segítsetek!
    Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák